La 12 ani de Acasă încep cele mai tari telenovele

Posted On 14:19 by Devoratorul de TV |





De 12 ani, ACASĂ e iubirea, iar cele mai frumoase poveşti de iubire continuă să îi seducă pe telespectatori în fiecare zi. Premiere spectaculoase vor avea loc ACASĂ, telenovele clasice le vor reaminti fanilor de începuturile povestii, iar actori celebri îşi vor saluta fanii din România în 2010, ACASĂ.
Telenovela care a generat o adevărată frenezie atât în România, cât şi în lumea întragă, “Sărmana Maria” revine ACASĂ. “Sărmana Maria” a înregistrat audienţe uriaşe în peste 100 de ţări, iar în România, telenovela a propulsat postul ACASĂ pe locul doi la doar câteva luni de la lansare. O poveste de iubire clasică, la care toate producţiile genului se raportează, “Sărmana Maria” îi readuce ACASĂ pe Thalia şi Fernando Colunga, doi actori care au făcut istorie în lumea telenovelelor şi a căror iubire se desfăşura la vremea respectivă atât pe micul ecran, cât şi în spatele acestuia. Alte cunoscute actriţe de telenovele îi vor acompania pe Thalia şi Fernando Colunga în “Sărmana Maria”, precum Itati Cantoral, care pentru rolul său negativ a primit şi premiul TV Y Novelas, Ana Patricia Rojo, sau Ludwika Paleta. Thalia, actriţa şi cântăreaţa care a vândut peste 25 de milioane de discuri în cariera ei, interpretează şi melodia de generic a telenovelei, cunoscuta piesă “Maria la del Barrio”, care a devenit în timp o emblemă a carierei sale muzicale. Fernando Colunga, unul dintre cei mai iubiţi actori de telenovele, câştigător a patru premii TV Y Novelas şi a două premii People en Espanol, revine ACASĂ pentru a cuceri din nou inimile telespectatorilor, din 4 februarie în fiecare zi de la orele 16.30 în “Sărmana Maria”.
Alte trei producţii vor avea marea premieră anul acesta, ACASĂ. “Impostoarea” (“Querida Enemiga”) îi aduce împreună ACASĂ pe Anna Layevska şi Gabriel Soto, câştigător al unui premiu TV Y Novelas, într-o savuroasă poveste de iubire. Chipesul actor care ne-a vizitat tara in 2008 poate fi revazut ACASA intr-o mega productie in care iubirea protagonistilor va fi pusă la grea încercare.
La cererea telespectatorilor, “El Juramento”, telenovela care îi are ca protagonişti pe Natalia Streignard şi Osvaldo Rios, va avea şi ea marele debut ACASĂ. Pe Natalia Streignard, publicul de ACASĂ a îndrăgit-o în telenovele precum “La Tormenta”, sau “Valentina, grăsuţa mea frumoasă”, în timp ce Osvaldo Rios a frânt multe inimi în producţii ca “Văduva Blanco”, “Pisica sălbatică”, sau “Zorro”.
O nouă poveste magică de iubire, “Sortilegio”, îi aduce în premieră împreună pe micul ecran pe William Levy şi Jacqueline Bracamontes. Numit de People en Espanol unul dintre “Cei mai frumoşi 50 de oameni”, William Levy se întoarce ACASĂ după ce a cucerit publicul din România în telenovela “Iubire cu chip rebel”. Câştigătoarea unui premiu TV Y Novelas, Jacqueline Bracamontes şi cea care în urmă cu câţiva ani câştiga marele titlu la concursul de frumuseţe “Nuestra Belleza de Mexico”, Jacqueline Bracamontes revine ACASĂ în “Sortilegio”, după ce telespectatorii s-au îndrăgostit de ea în “Toantele nu merg în rai”.
Mai mult decât atât, telespectatorii vor fi vrăjiţi în continuare ACASĂ de super-producţia “India”, câştigătoarea premiului Emmy pentru “Cea mai bună telenovelă” a anului 2009. Alfonso Herrera şi Belinda se vor lăsa schimbaţi de iubire în “Cameleonii”, o poveste combinată cu scene spectaculoase de acţiune şi multă muzică, în care joacă şi celebra actriţă Edith Gonzalez. Tot ACASĂ, Mariana Ximenes şi Daniel Oliveira vor lupta pentru iubirea lor în “Cuibul de vipere”, producţia braziliană pentru care actorul de culoare Lazaro Ramos a fost nominalizat la premiul Emmy.
Cei mai iubiţi actori din lumea telenovelelor, îşi vor spune poveştile ACASĂ. Poveşti de iubire de neuitat, telenovele clasice şi producţii care au făcut istorie şi au dărâmat recorduri vor fi difuzate ACASĂ anul acesta, pentru că de 12 ani, ACASĂ e iubirea!
edit post
2 Response to 'La 12 ani de Acasă încep cele mai tari telenovele'
  1. Anonim
    http://gossip-tv.blogspot.com/2010/01/la-12-ani-de-acasa-incep-cele-mai-tari.html?showComment=1264161162604#c4666994720586923705'> 22 ianuarie 2010 la 13:52

    si ma tot intreb oare cand postul acasa va mai difuza "prima dragoste"? primer amor cu anahi si kuno becker...astept de atatia ani telenovela

     

  2. Anonim
    http://gossip-tv.blogspot.com/2010/01/la-12-ani-de-acasa-incep-cele-mai-tari.html?showComment=1266942695151#c8653235244528514514'> 23 februarie 2010 la 18:31

    vreau sa fie telenovela "Las detectivas y el Víctor" pe acasa

     

Trimiteți un comentariu