"Pagini de viaţă" revine Acasă

Posted On 12:05 by Devoratorul de TV |


Din 3 februarie, telespectatorii vor răsfoi ACASĂ “Pagini de viaţă”, în telenovela braziliană cu multe poveşti, desprinse parcă din viaţa reală, cu care se vor identifica şi pe care le vor trăi cu mare intensitate. Producţia marca Globo, care va fi difuzată ACASĂ în câte două episoade de luni pînă vineri, de la orele 11.45, iar sîmbăta şi duminica, de la orele 11.15, se concentrează pe universul familiei, cu toate tipurile de relaţii din cadrul acesteia, acoperind o întreagă gamă de sentimente şi emoţii, de la iubire, trădare, pasiune, discriminare, toleranţă, pînă la conflictele mărunte de zi cu zi. Probleme acute ale societăţii braziliene şi nu numai vor fi şi ele tratate în “Pagini de viaţă”, precum bulimia, includerea sau excluderea persoanelor cu handicap, în special a celor cu sindromul Down sau situaţia oamenilor purtători ai virusului HIV şi acceptarea lor de către cei din jur.
Telespectatorii ACASĂ se vor bucura să-i revadă pe celebrii actori Lília Cabral (“Ciocolată cu piper”, “Legături de familie”), Ana Paula Arósio (“Terra Nostra”, “Celebritate”), José Mayer (“Femei îndrăgostite”, “Legături de familie”, “Stăpîna destinului”), Marcos Caruso (“Femei îndrăgostite”), Thiago Lacerda (“Terra Nostra”, ”Celebritate”). Telenovela îi va impresiona pe telespectatori prin locaţiile spectaculoase, pentru că filmările au avut loc atît în Brazilia, în Rio de Janeiro, cît şi în Europa, în porturile, canalele, pieţele, muzeele, casele de pe apă din Amsterdam şi în tabere de refugiaţi din Africa. În plus, “Pagini de viaţă” aduce ACASĂ pe coloana sonoră artişti internaţionali extreme de cunoscuţi, precum Coldplay, Juanes, Shakira sau Tiziano Ferro.
Telenovela “Pagini de viaţă” este scrisă şi produsă de celebrul producător Manuel Carlos, cunoscut pentru producţiile “Legături de familie”, “Femei îndrăgostite”, iar regizorul, Jaime Monjardim, este de asemenea foarte apreciat pentru “Terra Nostra”, “Clona” şi “Şapte femei”.
ACASĂ din 3 februarie, “Pagini de viaţă” revine la întâlnirea cu telespectatorii, de luni până vineri de la orele 11.45 şi în fiecare sâmbătă şi duminică de la orele 11.15.
edit post
0 Response to '"Pagini de viaţă" revine Acasă'

Trimiteți un comentariu