Tineretea, frumusetea si perfectiunea – eternele obsesii ale lumii moderne – sint temele principale ale serialului “Prietenie pe muchie de cutit” (“Nip/Tuck”), care debuteaza incepind din 6 februarie, la Pro Cinema.
Sezonul 4 al acestui adevarat “fenomen cultural”, difuzat in premiera de Pro Cinema, in fiecare simbata, de la miezul noptii, dezvaluie vietile doctorilor Sean McNamara si Christian Troy, doi chirurgi plasticieni, buni prieteni si parteneri de afaceri, care conduc clinica McNamara/Troy. Acesti barbati impart dragostea pentru aceeasi femeie, Julia McNamara si isi cauta implinirea personala si profesionala in moduri diferite.
“Prietenie pe muchie de cutit” a “dat apa la moara” discutiilor despre chirurgia cosmetica si mai ales despre viziunea societatii moderne asupra batrinetii, vazuta ca un blestem rusinos, asupra imperfectiunilor fizice, considerate o chestiune stinjenitoare si asupra Botox-ului – la fel de necesar ca si apa de baut!
In cel de-al patrulea sezon, Julia (Richardson), care este insarcinata, descopera ca este ceva in neregula cu copilul ei, lucru pe care incearca sa i-l ascunda lui Sean (Walsh). Acesta din urma isi doreste sa stabileasca relatii mai bune cu familia, insa distanta dintre el si Matt devine din ce in ce mai mare. Kimber, rapita si torturata in timp ce se pregatea sa mearga spre nunta cu Christian, reuseste sa scape, dar refuza sa continue relatia cu cel care trebuia sa-i devina sot.
Larry Hagman, Brooke Shields, Kathleen Turner, Richard Chamberlain, Melissa Gilbert, Jacqueline Bisset si Rosie O’Donnell se numara printer guest starurile celui de-al patrulea sezon din “Prietenie pe muchie de cutit”.
edit post
0 Response to 'Sezonul 4 din “Prietenie pe muchie de cutit”, in premiera, la Pro Cinema'

Trimiteți un comentariu