Cei mai buni 20 de ani urmează la Pro Cinema!

Posted On 16:26 by Devoratorul de TV |

Marţi 13 e zi cu noroc la Pro Cinema, iar comedia e la ea acasă, pentru că de marţi, 13 iulie, “Cei mai buni 20 de ani” vor fi plini de hohote de râs de luni până vineri de la orele 16.30.
De la creatorii serialelor “Taxi”, “Poză la minut”, “Roseanne”, “A treia planetă de la Soare”, “Anii ‘70” şi ai filmelor din seria Scary Movie, la Pro Cinema debutează un nou serial spumos de comedie: “Cei mai buni 20 de ani”. De două ori nominalizat la premiul Oscar, câştigător a patru premii Emmy din nu mai puţin de 10 nominalizări şi de două ori laureat al Globurilor de Aur, John Lithgow este protagonistul serialului “Cei mai buni 20 de ani”, alături de Jeffrey Tambor, şi el nominalizat la şapte premii Emmy. “Sunt sigur că sunt un actor serios, dar apreciez frivolitatea acestei meserii”, spune John Lithgow, apreciat de criticii de film pentru rolurile sale de comedie. “E o muncă exuberantă şi distractivă şi nu voi pierde niciodată din vedere aceste calităţi”.
Atunci când îşi dau seama că viaţa nu durează o veşnicie, doi newyorkezi de vârstă mijlocie se hotărăsc să trăiască fiecare zi de parcă ar fi ultima. Un serial plin de energie, spirit tânăr şi mult umor, “Cei mai buni 20 de ani” îi are în distribuţie, alături de Lithgow şi Tambor, pe Heather Burns, cunoscută din fílmele “Ce vrăji a mai făcut nevasta mea”, sau “Miss Agent Secret”, şi Jake Sandvig (“Veronica Mars”).
Din 13 iulie, întreaga distribuţie din “Cei mai buni 20 de ani” îi aşteaptă pe telespectatori la Pro Cinema cu o porţie sănătoasă de râs, de luni până vineri de la orele 16.30.
edit post
0 Response to 'Cei mai buni 20 de ani urmează la Pro Cinema!'

Trimiteți un comentariu