Legea lui Canterbury vine la Pro Cinema

Posted On 17:40 by Devoratorul de TV |

Este unul dintre cei mai duri avocati ai apararii. Fara a accepta vreodata infringerea, isi foloseste toata energia, determinarea, furia si dorinta de a cistiga pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de sprijinul justitiei. Elisabeth Cantenbury, protagonista serialului „Legea lui Canterbury” („Canterbury’s Law”) difuzat de Pro Cinema in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, este o adevarata forta a naturii.Creat de Dave Erickson si regizat de Mike Figgis, „Legea lui Canterbury” o are ca protagonista pe Julianna Margulies, actrita cistigatoare a premiului Globul de Aur.
La fel de dura pe cit este de frumoasa, Elisabeth Cantenbury nu a ezitat niciodata sa-si asume riscuri extreme, sa-si expuna familia, sau sa-si pericliteze cariera pentru a-si salva anumiti clienti. Distrusi de disparitia fiului lor, Elisabeth si sotul ei, Matt Furey (Aidan Quinn) se muta in Providence, Rhode Island, sperind ca astfel sa se distanteze de tragedia care le-a zguduit vietile, dar si relatia.
Partenerii lui Elisabeth sint Russell Krauss (nominalizat la Globul de Aur pentru roul din „Angels in America”), un fost procuror silit sa-si paraseasca slujba din cauza divergentelor cu seful sau. Acesta este consilierul lui elisabeth, cel care o ajuta sa descilceasca itele incurcate ale cazurilor dificile, indiferent ca aceasta vrea sau nu sa-i asculte argumentele rationale. Chester Fields (Keith Robinson) este un alt asociat la firma, fiul unui congresman, care vrea sa se distanteze de familia sa. Molly Connell (Trieste Dunn), cea de-a treia partenera la firma, este singura care nu se teme sa o infrunte pe temperamentala Elisabeth, dar si cea care nu are nici o retinere in a schimba taberele. Chiar daca aceasta inseamna sa se intoarca impotriva fostilor ei aliati.
Cazuri incitante, multe inspirate din realitate, un cast „ales pe sprinceana” si interpretarea extrem de expresiva a Juliannei Marguiles sint atuurile „Legii lui Canterbury”, serial difuzat de Pro Cinema incepind din 5 iulie.
edit post
0 Response to 'Legea lui Canterbury vine la Pro Cinema'

Trimiteți un comentariu