Ştirea de la prima oră! Azi începe "Jurământul"

Posted On 00:00 by Devoratorul de TV |

Astăzi, de la ora 16.30, o nouă poveste de iubire va avea marele debut Acasă, “Legământul” (“El Juramento”), şi va fi difuzată în fiecare zi.
Santiago de Landeros (Osvaldo Rios) se întoarce de la Miami pentru a se întâlni cu fratele său, Diego Platas, la ferma acestuia. Atunci când ajunge la moşie, Santiago află că fratele său s-a sinucis din cauza unei femei care nu l-a iubit şi l-a părăsit pentru că nu avea bani. Santiago îşi propune să o găsească pe această femeie, iar la mormântul fratelui său el face un jurământ de răzbunare. Totuşi, el nu ştie decât că numele femeii începe cu litera A, iar fratele său a cunoscut-o în casa familiei Robles Conde.
Santiago este apoi invitat la o petrecere din casa familiei Robles Conde, unde le cunoaşte pe Alma (Dominika Paleta) şi Andrea (Natalia Streignard). Cele două au crescut ca două surori şi sunt nepoatele lui Teodoro (Hector Bonilla) şi Luisa Robles Conde (Susana Dosamantes), proprietarii unui important lanţ hotelier şi una dintre cele mai bogate familii din oraşul Queretaro. Andrea şi Alma sunt foarte diferite una de cealaltă. Atunci când Alma îşi dă seama că Santiago le investighează trecutul şi le întreabă dacă l-au cunoscut pe Diego, ea face pe ingenua şi îi lasă impresia că Andrea este înnebunită după bărbaţi şi mulţi sunt cei care au plâns după ea în trecut. Santiago crede că a găsit-o pe asasina fratelui său şi plănuieşte să îi facă viaţa imposibilă.
Problemele încep să apară pentru Santiago atunci când se îndrăgosteşte iremediabil de femeia pe care trebuie să se răzbune, iar gelozia şi iubirea îi va vor duce pe cei doi pe un drum neaşteptat.
edit post
0 Response to 'Ştirea de la prima oră! Azi începe "Jurământul"'

Trimiteți un comentariu