Heroes se întoarce la Antena 1

Posted On 15:56 by Devoratorul de TV |

De pe 5 iulie, Antena 1 le aduce telespectatorilor unul dintre serialele care a înnebunit America. Câştigător a numeroase premii, printre care Emmy şi BAFTA, „Heroes”, îşi dezvăluie eroii de luni până joi, la Antena 1.
Primul şi cel de-al doilea sezon al producţiei americane „Heroes” vor fi difuzate în această vară de Antena 1, în exclusivitate în România. Producţia colosului american NBC a fost lansată în toamna lui 2006 şi spune povestea unor oameni care îşi descoperă puteri neobişnuite. Unii se pot vindeca singuri, alţii prevăd viitorul sau călătoresc în timp, aud gândurile celorlalţi sau trec prin obiecte contondente. Descoperindu-şi puterile odată cu telespectatorii, protagoniştii serialului încearcă să vadă cum îşi pot pune „darurile” deosebite pe care le au în slujba omenirii. Tocmai pentru aceasta şi nu neapărat pentru că posedă trăsături supranaturale, ei devin eroi.
Primul sezon al producţiei lui Tim Kring a înregistrat în Statele Unite o audienţă fantastică, de 14. 3 milioane de telespectatori, ceea ce a determinat casa de producţie să lanseze şi alte sezoane. În timpul celor patru ani de la lansare, serialul a fost nominalizat şi câştigător al numeroase premii din industrie. Astfel, Heroes se poate lăuda cu două nominalizări pentru Globul de aur, trei nominalizări şi un premiu Emmy, un premiu BAFTA sau un “People’s Choice Award”, la categoria “Best New Drama”. Tot la Antena 1va începe şi serialul "Maddie şi David", cu Bruce Willis în rolul principal.
edit post
0 Response to 'Heroes se întoarce la Antena 1'

Trimiteți un comentariu