Din 4 iulie, Huff, un nou serial de comedie, la Pro Cinema

Posted On 17:43 by Devoratorul de TV |

Toata lumea care merge la Huff – eroul serialului cu acelasi nume difuzat de Pro Cinema, incepind din 4 iulie, in fiecare duminica, de la ora 16:30 – stie la ce sa se astepte. Huff este cel care-ti reda echilibrul, pacea interioara, te readuce pe linia de plutire. Dar pina si un profesionist desavirsit, un psihiatru exceptional, asa cum este dr. Craig Huff, are limitele sale...
Cistigator a trei premii Emmy si nominalizat la Globul de Aur, “Huff” il urmareste pe psihiatrul Craig Huff, interpretat de Hank Azaria, care experimenteaza o teribila criza a virstei de mijloc, dar si alte probleme asociate ei.
Dupa ce unul dintre pacientii sai, un adolescent in virsta de 15 ani, se sinucide chiar in cabinetul sau, viata doctorului Huff este data peste cap si acesta este pus – pentru prima oara in viata sa – in situatia de a-si imfrunta propriile temeri. Si cum un necaz nu vine niciodata singur, ci cu toate neamurile si cunostintele lui, Huff constata ca in viata sa nu mai functioneaza chiar nimic. Familia sa a luat-o toata razna, care in sensul figurat, care in sensul propriu. Printre acestia din urma se numara si unchiul Teddy, afectat de o boala psihica incurabila si care, colac peste pupaza, este personajul favorit al lui Byrd, fiului lui Huff.
Ce patanii intervin in momentul cind un psihiatru trebuie sa treaca de la birou pe canapeaua pentru consultatii telespectatorii Pro Cinema vor vedea incepind din 5 iulie, in serialul “Huff”, difuzat in fiecare duminica, de la ora 16:30. Alaturi de Hank Azaria in distributia acestui serial de comedie se mai regasesc Paget Brewster, Oliver Platt si Faith Prince. Printre vedetele invitate in primul sezon al serialului se numara Lara Flynn Boyle, Robert Forster, Swoosie Kurtz si Annie Potts, iar in cel de-al doilea sezon, Sharon Stone si Anjelica Huston.
edit post
0 Response to 'Din 4 iulie, Huff, un nou serial de comedie, la Pro Cinema'

Trimiteți un comentariu