Se pare că ce atinge William Levy, protagonistul telenovelei „Predestinaţi”, difuzată ACASĂ de luni până joi de la orele 20.30, în aur se transformă. Organizatorii Festivalului de Televiziune de la Monte Carlo au făcut publică de curând lista cu cele mai urmărite şi de succes seriale ale anului 2009, iar şase dintre primele opt sunt în limba spaniolă, dintre care două îl au în rolul principal pe William Levy.
Mai mult decât atât, compania Televisa, cu care Levy a semnat un contract de exclusivitate, este prezentă în topul celor mai urmărite opt seriale cu trei producţii - „Iubire cu chip rebel”, cu William Levy şi Mayte Perroni în rolurile principale, „Predestinaţi”, tot cu William Levy, dar alături de Jacqueline Bracamontes şi „În numele iubirii”, protagonizată de Allison Lozz şi Sebastian Zurita, toate acestea fiind difuzate ACASĂ.
Primul loc în top este ocupat de „Tânăr şi neliniştit”, serial difuzat de PRO TV, iar dintre cele opt seriale cele mai urmărite fac parte nu mai puţin de cinci producţii difuzate ACASĂ. Locul doi este ocupat de telenovela „În numele iubirii”, iar pe a treia poziţie se află „Cealaltă faţă a Analiei”, telenovela de ACASĂ de luni până joi de la orele 21.30. În clasament se mai află şi producţia „Dona Barbara”, cu Edith Gonzalez în rolul principal, iar telenovela a fost şi ea difuzată ACASĂ.
edit post
0 Response to 'William Levy, singurul actor cu două producţii în topul serialelor vizionate'

Trimiteți un comentariu