Din 15 februarie, Dr. Oz dă consultaţii la Euforia TV

Posted On 16:34 by Devoratorul de TV |

Publicul din Romania il cunoaste pe Dr. OZ din talk-show-ul “ The Oprah Winfrey Show “ difuzat de patru ani pe Euforia TV. Pentru ca editiile in care Oz a aparut au crescut cifrele de audienta (chiar si cu 21%), Oprah a avut o idée geniala, aceea de a produce o noua emisiune, al carei moderator sa fie chiar Dr. OZ. In America, “Dr. Oz Show” produs de Harpo Production a debutat pe 14 septembrie 2009. Euforia TV a obtinut imediat drepturile de exclusivitate pentru Romania. Astfel ca, din 15 februarie va incepe difuzarea sezonului I, de luni pana vineri, ora 22:00.
In fiecare emisiune Dr. Oz ofera sfaturi despre o viata sanatoasa, despre o nutritie inteligenta, retete de slabit, trucuri si secrete pentru o dieta reusita, cum sa faci fitness corect, cele mai noi strategii despre cum sa vramai tanara si frumoasa cat mai mult timp.
Dr. Mehmet Oz este un chirurg cardiolog foarte cunoscut si apreciat de publicul american. Oz vorbeste fluent atat engleza cat si limba turca, avand ambele cetatenii. Este autorul catorva carti: “Healing from the Heart “ scrisa impreuna cu Dr.Roizen; “YOU: The Owner’s Manual: An Insider’s Guide to the Body That Will Make You Healthier and Younger” aparuta in mai 2005. Cea mai recenta carte: “YOU: Being Beautiful”, scrisa de asemenea impreuna cu Dr. Roizen.
edit post
0 Response to 'Din 15 februarie, Dr. Oz dă consultaţii la Euforia TV'

Trimiteți un comentariu