Dona Barbara se termina joi, 21 ianuaruie

Posted On 15:33 by Devoratorul de TV |

“Dona Barbara”, telenovela care i-a adus lui Edith Gonzalez cele mai mari provocări din cariera sa de până acum, a ajuns la marele final. Joi, 21 ianuarie, de la orele 19.30, “Dona Barbara” îşi va lua la revedere de la telespectatorii de ACASĂ, iar multe surprize şi întorsături de situaţie îi aşteaptă pe aceştia în ultimul episod al telenovelei.
Telenovela pentru care Edith Gonzalez a învăţat să tragă cu arma, să mânuiască lasoul şi să conducă tractorul i-a adus actriţei cel mai solicitant rol, dar şi cel mai ofertant, din cariera sa. Genesis Rodriguez şi Christian Meyer s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale telenovelei, iar povestea lor de iubire a făcut înconjurul lumii. Mai mult, controversele din jurul telenovelei s-au ţinut lanţ, întrucât au apărut zvonuri despre rivalitatea dintre Edith Gonzalez şi Genesis Rodriguez pentru atenţiile şi afecţiunea lui Christian Meyer. Intrigile şi speculaţiile nu s-au rezumat, astfel, la scenaruil telenovelei, ci şi-au facut loc şi în afara platourilor de filmare.
Momentul adevărului a sosit, iar Dona Barbara va trebui să plătească pentru răul pe care l-a făcut celor din jur. Cum se va rezolva conflictul dintre Barbara şi fiica ei, ce se va întâmpla cu povestea de iubire dintre Santos şi Marisela şi ce le rezervă destinul personajelor din “Dona Barbara”, telespectatorii vor putea afla doar ACASĂ, joi, 21 ianuarie de la orele 19.30, în marele final al telenovelei. Chiar dacă “Dona Barbara” îşi încheie aventura, Edith Gonzalez rămâne ACASĂ, unde fanii actriţei o vor putea vedea într-un altfel de rol, în telenovela “Cameleonii”, din 22 ianuarie în fiecare zi de la orele 19.30.
edit post
0 Response to 'Dona Barbara se termina joi, 21 ianuaruie'

Trimiteți un comentariu