Jason Alexander se apuca de cura de slabire

Posted On 17:38 by Devoratorul de TV |

George Costanza, unul dintre protagonistii serialului “Seinfeld” difuzat de Pro Cinema de miercuri pina vineri de la ora 21:00, nu se poate lauda ca a fost vreodata tras ca prin inel. Jason Alexander, actorul care interpreteaza rolul lui George, chiar marturiseste: “Am studiat acest personaj, pe care l-am interpretat cu ani in urma. A imbatrinit, ceea ce e si normal, dar ce m-a frapat este faptul ca, odata cu trecerea timpului, a devenit peste masura de gras!”
Drept pentru care, pentru 2010, Jason Alexander si-a propus sa slabeasca intre treisprezece si optsprezece kilograme. Mai mult, George din “Seinfeld” a devenit imaginea celebrei firme americane de nutritie Jenny Craig, calcind astfel pe urmele lui Kirstie Alley, Valerie Bertinelli, sau Queen Latifah.
“Sint gras, iar programul lor chiar functioneaza”, si-a motivat Jason Alexander decizia. Insa chiar daca isi va atinge scopul si va da jos cele 18 kilograme pe care le are in plus, Alexander a recunoscut ca nu va face publicului nici o concesie. “N-o sa ma vedeti in bikini sub nici o forma!”, a spus vedeta din “Seinfeld”.
edit post
0 Response to 'Jason Alexander se apuca de cura de slabire'

Trimiteți un comentariu