Juliana Paes, protagonista super-producţiei braziliene „India”, pe care telespectatorii o pot urmări ACASĂ de luni până joi de la orele 21.30, speră ca anul acesta să îşi îndeplinească un mare vis, acela de a deveni mamă.
Actriţa care interpretează personajul Maya în telenovela câştigătoare a premiului Emmy pentru „Cea mai bună telenovelă” a anului 2009, „India”, spune că va încerca să rămână însărcinată încă din primele luni ale anului. „Sper ca în prima jumătate a anului să-mi împlinesc acest vis”, a declarat Juliana Paes. Chiar dacă unele zvonuri spun că Juliana ar fi deja însărcinată, actriţa a negat vehement şi a afirmat că ea va fi prima care va da vestea, atunci când va afla că aşteaptă un copil. Nu doar Juliana îşi doreşte foarte mult ca familia să se mărească, ci şi mama actriţei, Regina. „Îmi doresc să avem mulţi bebeluşi în casă. Nu contează dacă băieţi, sau fete”, spune entuziasmată mama Julianei Paes. Frumoasa actriţă este căsătorită de mai bine de un an de zile cu un om de afaceri, Carlos Eduardo Baptista, iar cei doi aşteaptă cu nerăbdare un moştenitor.
Până atunci, telespectatorii o pot urmări pe Juliana Paes alături de Marcio Garcia şi Rodrigo Lombardi în super-producţia câştigătoare a premiului Emmy,„India”, ACASĂ, de luni până joi de la orele 21.30.
edit post
1 Response to 'Juliana Paes din "India" vrea să rămână însărcinată anul acesta'
  1. ionescu emilia
    http://gossip-tv.blogspot.com/2010/01/juliana-paes-din-india-vrea-sa-ramana.html?showComment=1274199250838#c6003207109957529033'> 18 mai 2010 la 19:14

    Domnilor iubesc aceasta telenovela dar va rog e prea tarziu difuzata,va rog poate o reprogramati mai devreme.

     

Trimiteți un comentariu