Seriale şi serii noi la TVR 1 din luna martie

Posted On 15:51 by Devoratorul de TV |


Din martie, la TVR 1 vor veni mai multe seriale şi sezoane noi. 30 Rock, al cărui sezon trei va fi difuzat în premieră la TVR 1 din 1 martie, a câştigat Globul de Aur pentru „cel mai bun rol principal masculin într-un serial de comedie" interpretat de Alec Baldwin. Serialele Dr. House (al cărui sezon patru urmează să fie transmis la TVR 1 din 4 martie) şi Nebunii de pe Madison Avenue (Mad Men), care soseşte la TVR 1 din 8 martie, au concurat la categoria „cel mai bun serial de televiziune", trofeul fiind câştigat de cel din urmă.
Aşadar, din 8 martie, în fiecare luni, de la ora 22.00, TVR 1 va difuza în premieră şi exclusivitate serialul Nebunii de pe Madison Avenue (Mad Men), una dintre cele mai in vogă producţii americane la ora actuală, serialul de televiziune care, în cele 18 luni de la lansare, a câştigat deja 32 de premii internaţionale şi 58 de nominalizări!
Din palmaresul său fac parte două Premii Emmy, trei Globuri de Aur (pentru cel mai bun serial dramatic), un Premiu Peabody, un Premiu al Asociaţiei Producătorilor, premii ale Asociaţiei Scenariştilor, Premiul AFI în 2007 şi 2008 pentru clasarea în Top 10 al celor mai bune programe de Televiziune, Premiul BAFTA pentru Cel Mai Bun Program Internaţional.
Acţiunea se petrece în New York-ul anilor ’60 şi urmăreşte viaţa primilor publicitari, competiţia acerbă între bărbaţii şi femeile care lucrează în agenţiile de profil de pe Madison Avenue. Seria a fost iniţiată de Matthew Weiner, scenaristul serialului Soprano.
Povestea se concentrează pe viaţa duplicitară a lui Don Draper (Hamm), cel mai cunoscut director de creaţie şi cel mai râvnit bărbat din branşă, dar şi a colegilor săi din agenţia Sterling Cooper. Don face jocurile atât în sala de conferinţe, cât şi în dormitor, dar se luptă să ţină pasul cu schimbările rapide din domeniu şi cu tinerii aspiranţi care visează să îi ia locul. Serialul investighează pe larg şi şi cu sinceriatate rolurile femeii şi ale bărbatului în acea perioadă, dezvăluind adevărat pornire umană ascunsă sub paravanul vieţii de familie din anii ’60.
Nebunii de pe Madison Avenue (Mad Men – producţie SUA 2007) îi are în rolurile principale pe câştigătorul unui Premiu Emmy, Jon Hamm (Don Draper), Elisabeth Moss (Peggy Olson), Vincent Kartheiser (Pete Campbell), John Slattery (Roger Sterling), Christina Hendricks (Joan Harris) şi January Jones (Betty Draper).
edit post
0 Response to 'Seriale şi serii noi la TVR 1 din luna martie'

Trimiteți un comentariu