Ştirea de la prima ora! Azi începe "Cuibul de vipere"

Posted On 00:00 by Devoratorul de TV |

De azi, 15 ianuarie, de la orele 22.30 o nouă poveste de iubire braziliană, îi va cuceri pe telespectatori ACASĂ: „Cuibul de vipere” („Cobras e Lagartos”). De vineri până duminică, după Cinema ACASĂ, intrigi, încurcături, poveşti de iubire presărate cu mult umor şi comic de situaţii îşi vor face loc în inimile telespectatorilor.
„Cuibul de vipere” este o poveste amuzantă despre încredere, lupta pentru avere, dar şi despre iubirea care poate apărea în cele mai neaşteptate locuri şi situaţii. Mariana Ximenes, cunoscută publicului de ACASĂ din producţia „Ciocolată cu piper”, şi Daniel Oliveira sunt protagoniştii telenovelei „Cuibul de vipere”, iar Lazaro Ramos, interpretul personajului Foguinho, a fost nominalizat la premiul Emmy International pentru rolul din „Cuibul de vipere”. Iniţial, personajul său trebuia să fie unul negativ, dar datorită interpretării sale fascinante, Foguinho a reuşit să se facă extrem de simpatic şi a câştigat dragostea publicului. Ramos este unul dintre cei mai premiaţi şi aclamaţi de critici actori brazilieni ai generaţiei sale, iar în luna iulie a anului 2009 el a fost desemnat ambasador UNICEF. În plus, el este considerat una dintre cele mai influente 100 de personalităţi braziliene ale anului 2009.
În „Cuibul de vipere”, Lazaro Ramos joacă alături de soţia sa din realitate, actriţa Tais Araujo, pe care publicul de ACASĂ a îndrăgit-o în telenovele precum „Culoarea păcatului”, sau „Betty cea urâtă”. Tais este prima actriţă de culoare care a jucat vreodată într-o telenovelă braziliană, iar ca urmare a fost aleasă de revista People en Espanol, la doar 17 ani, una dintre cele mai frumoase 50 de femei din lume. În plus, Tais este prima actriţă de culoare care a avut un rol principal într-o telenovelă brazilian, în „Culoarea păcatului”. Pentrul rolul său din „Cuibul de vipere”, Tais Araujo a fost onorată cu două nominalizări la premiile Contigo. Distribuţia telenovelei continuă cu nume cunoscute publicului de ACASĂ, precum Gloria Pires, Carolina Dieckman („Legături de familie”), sau Henri Castelli („Celebritate”, „Belissima”) şi contează pe participarea extraordinară a actorului Francisco Cuoco, câştigător a cinci trofee Imprensa şi pe care telespectatorii îl cunosc din super-producţia „Clona”. Carolina Dieckman interpretează în „Cuibul de vipere” primul său personaj negativ şi reprezintă apogeul carierei sale de până acum, iar pentru acesta a fost aclamată de critici.
Două oraşe fictive au fost construite din temelii la studiourile Globo pentru „Cuibul de vipere”. Unul este inspirat din cartierul Saraa din Rio de Janeiro, o zonă comercială extrem de activă, iar în cel de-al doilea a fost ridicată clădirea companiei Luxus din telenovelă, construită în stil greco-roman, organizată pe trei niveluri şi cu o înălţime spectaculoasă de 15 metri. Pentru a pătrunde cât mai bine în lumea „vânzărilor”, actorii au participat la workshop-uri cu specialişti în afaceri, iar la sfârşitul acestora, protagoniştii au putut să-şi construiască mult mai credibil personajele.
edit post
0 Response to 'Ştirea de la prima ora! Azi începe "Cuibul de vipere"'

Trimiteți un comentariu