Deşi personajele din “Ruleta destinului”, serialul de la Pro Cinema din fiecare sâmbătă şi duminică de la orele 19.00, au probleme cu poliţia, actorii din distribuţie sunt trup şi suflet alături de reprezentanţii legii.
De curând, James Lafferty şi alţi şase membri ai distribuţiei din “Ruleta destinului” au dat autografe şi au ajutat la strângerea de fonduri pentru un monument care se va ridica în cinstea poliţiştilor ucişi în acţiune. “Comunitatea vrea să-i comemoreze pe ofiţerii căzuţi la datorie şi să le oferim mijloacele prin care pot face acest lucru, este cel mai bun mod în care putem să-i sprijinim”, spune James Lafferty. “Sunt fericit că fac parte din acest proiect şi încântat că ne-au rugat să participăm”.
Fanii serialului au parcurs distanţe lungi pentru a pune mâna pe un autograf din partea starurilor preferate, iar unii au venit tocmai din Canada sau Franţa să-şi întâlnească preferaţii. Aceştia au plătit 20 de dolari pentru un autograf, iar mai bine de 200 de fani ai serialului “Ruleta destinului” s-au alăturat cauzei.
edit post
0 Response to 'Actorii din “Ruleta destinului” dau autografe pentru poliţie'

Trimiteți un comentariu