Jerry Seinfeld nu e de acord sa-si rasfete copiii

Posted On 15:31 by Devoratorul de TV |

Jerry Seinfeld, protagonistul sitcomului cu acelasi nume difuzat de Pro Cinema de miercuri pina vineri, incepind cu ora 21:00, crede ca exemplul pe care-l dau parintii este esential atunci cind vine vorba despre educatia copiilor. „Copiii nu vor face niciodata ceea ce le vei spune sa faca si nu vor gindi niciodata asa cum ti-ai dori”, e de parere Seinfeld, care are o fiica de 9 ani, Sascha si doi baieti – Julian, in virsta de 6 ani si Shepherd, de 4. „Copiii sint foarte atenti la modul in care ne purtam noi – incepind de la conversatia cu chelnerul, la restaurant, cu hamalul, sau orice alta persoana, copiii imita tot ceea ce vad la parinti”.Seinfeld a marturisit ca el si sotia sa, Jessica, au un set de reguli, in ceea ce priveste cresterea copiilor, cu care merg la sigur.
Regula nr. 1 a cuplului Seinfeld spune ca nu trebuie sa-ti lauzi copiii excesiv. „Noi gresim atunci cind una-doua le spunem celor mici – Bravo, buna treaba! De ce atita lauda?”, se intreaba Seinfeld.
Regula nr. 2 se refera la rasfat: „Le oferim pustilor mult prea multe! Si asta pentru ca ne simtim vinovati ca le-am distrus inocenta. Incercam sa compensam oferindu-le o copilarie perfecta!”, crede Jerry Seinfeld.
Cea de-a treia regula a cuplului Seinfeld spune ca, daca micutii dau de vreo problema, trebuie sa incerce sa o rezolve singuri. „Rezolvarea problemelor ii va ajuta sa devina adaptabili oricarei situatii si sa se descurce cu succes in viata. Nu stiu din ce motiv, cei mai multi parinti se straduiesc sa-i fereasca pe copii de orice problema. Lasati-i sa se lupte singuri. E mult mai bine asa!”, crede Seinfeld.
Actorul marturiseste ca ii place la nebunie sa fie insurat si sa aiba copii. „Chiar si atunci cind sintem intr-o situatie oribila imi place. Nu mi-am dat seama cit de satul eram de viata de burlac pina sa ma insor”, mai spune Seinfeld.
edit post
0 Response to 'Jerry Seinfeld nu e de acord sa-si rasfete copiii'

Trimiteți un comentariu