Noua generaţie de actori din seriale

Posted On 17:39 by Devoratorul de TV |

Vin din urmă şi vor să-i depăşească pe deja celebrii Zac Efron sau Shia LaBoueuf. Au jucat în seriale cunoscute şi acum sunt ofertaţi de producători. Revista "Details" a alcătuit un top pe care vi-l prezentăm şi noi.
Hunter Parrish - 22 ani. A apărut în filmul "E tare complicat" şi în serialele "Weeds", "Law and Order", etc. Acum joacă în "The Space Between" şi are o mulţime de oferte de a face reclame. James Badge Dale - 31. A jucat în seriale ca "24" sau "CSI". Ce urmează? Va lucra cu HBO la o mini serie care se va numi "The Pacific". Are o mulţime de oferte pentru următorii ani.

Dave Franco - 24 de ani. A jucat în serialele "Do Not Disturb", "Greek", "Privileged" şi "Scrubs". Ce urmează? Filmele "Walks" şi "Charlie St. Cloud", unde va juca cu Zac Efron. Liam Hemsworth - 19ani, a jucat în "Knowing", "The Last Song" şi serialele "Neigbours" şi "The Elephant Princess". Ce urmează? Are multe oferte din lumea filmului dar şi din publicitate.Ben Hollingsworth - 25 ani, a apărut în câteva episoade din "The Beautiful Life". Ce urmează? Să joace alături de David Duchovny şi fiul lui Demi Moore in "The Joneses". Secretul lui? "Sunt sexy şi am obţinut multe angajamente ca şi manechin".Johnny Simmons - 23 de ani, a apărut în câteva episoade din "Numbers". Va juca în "The Greatest", cu Carey Mulligan şi Pierce Brosnan; apoi filmează pentru "Scott Pilgrim vs. the World". "Atuul meu? Arăt mult mai tânăr decât sunt şi pot interpreta orice fel de rol".
edit post
0 Response to 'Noua generaţie de actori din seriale'

Trimiteți un comentariu