“Trasnitii”, lideri de audienta la debutul noului sezon

Posted On 16:51 by Devoratorul de TV |

Noi aventuri, noi poante si mai multe trasnai! Asa au debutat aseara, (luni, 22 februarie) “Trasnitii” de la Prima TV.
Pupaza, Marlanu, Gogoase, Chiorete, Afrodita, Ema, Vandame si Teo, au revenit cu forte proaspete in cel de-al 14-lea sezon, gata sa le ofere fanilor o portie zdravana de ras, in fiecare seara de luni pana joi, la Prima TV.
Inca de la difuzarea primului episod, sitcomul “Trasnitii” si-a depasit performantele si a fost lider incontestabil de audienta, surclasand serialul “State de Romania”, de la Pro TV si stirile “Observator”, de la Antena 1.
Curiosi sa vada cum evolueaza idila dintre Chiorete si Afrodita, in ce incurcaturi intra Gogoase din cauza insuratorii, cum devin Ema si Vandame “Bonnie and Clyde” in varianta autohtona si daca Marlanu’ va ajunge sau nu in Champions League, telespectatorii au urmarit sitcomul in numar mare, fapt confirmat si de cifrele de audienta.
Conform datelor furnizate de GfK Romania S.R.L., copyright ARMADATA S.R.L., si prelucrate de Departamentul Research Prima TV, “Trasnitii” au inregistrat o medie de 5,3 puncte de rating si 16,9% share, fiind lideri de piata, in target-ul 15-44 Urban cu guests.
Minutul de aur s-a inregistrat la 22:55, atunci cand serialul de la Prima TV a atins un varf de 7,7% rating si 25,7% market share.
In intervalul de difuzare a sitcomului de la Prima TV, Pro TV a inregistrat o medie de 4,3 puncte de rating si 13,5 procente cota de piata, clasandu-se pe locul doi in topul audientelor, in timp ce Antena 1 a atins o medie de 4,1% rating si 12,8% market share, ocupand doar pozitia a treia in preferintele celor de acasa.
edit post
0 Response to '“Trasnitii”, lideri de audienta la debutul noului sezon'

Trimiteți un comentariu