In fiecare clipa, persoane disperate, aflate in suferinta, le cer ajutorul. Unii dintre acestia vor fi salvati, altii vor muri. Singurele care vor ramine sint pasiunea si devotamentul medicilor de la “Spitalul de urgenta”.
Incepind din 10 martie, de luni pina miercuri, de la ora 15:30, Pro Cinema va difuza in premiera cel de-al XIII-lea sezon din “Spitalul de urgenta” (“E.R.”), serial cistigator al premiului Globul de Aur, pe linga alte 118 premii cistigate si 261 nominalizari.
Cel de-al treisprezecelea sezon al serialului mentine standardele ridicate la care s-au ridicat si celelalte sezoane. Cistigator al prestigiosului premiu George Foster Peabody, cel de-al treisprezecelea sezon din “Spitalul de urgenta” si-a adjudecat 22 de premii Emmy, pe linga 117 nominalizari, stabilind un adevarat record in acest domeniu.
“Spitalul de urgenta” urmareste vietile doctorilor si personalului de la spitalul din Chicago, un loc in care diferenta dintre viata si moarte este stabilita de rapiditatea cu care medicii iau decizia potrivita – iar presiunea, bucuria, sau din contra, vinovatia care urmeaza acestei decizii sint uneori coplesitoare.
Dincolo de obligatiile si raspunderea pe care o au la spital, medicii au vietile lor, uneori la fel de complicate ca cele ale pacientilor pe care ii trateaza.
Abby Lockhart ( Maura Thierney), aflata in cel de-al treilea an de rezidentiat, se confrunta cu dificultatile inerente cresterii unui copil, ceea ce produce o ruptura intre ea si dr. Luka Novac (Visnjic). Novac are si el probleme cu un fost pacient (Forest Whitaker), al carui comportament ar putea deveni periculos. Dr. Kerry Weaver ramine acelasi administrator dur de spital, care incearca sa pastreze un echilibru intre slujba si viata de familie.
Iubiri implinite, sau ratate, sperante, esecuri, tensiune, determinare – medicii de la “Spitalul de urgenta” au parte de toata gama emotiilor pe care le traieste orice om. Acesti profesionisti sint decisi sa salveze vieti intr-un loc in care nimic nu este sigur – nimic in afara faptului ca, in fiecare clipa, o alta persoana disperata va ajunge la camera de garda pentru a cere ajutor.
edit post
0 Response to 'Din 10 martie, Sezonul al XIII-lea din “Spitalul de urgenta”, in premiera, la Pro Cinema'

Trimiteți un comentariu