Fetele din "State de România" au fost la Eurodisney

Posted On 11:58 by Devoratorul de TV |

Aflate la Paris, unde au filmat pentru serialul de comedie “State de Romania”, difuzat de ProTV de luni pana joi de la ora 22:15, Doinita Oancea (Minodora) si Alexandra Ignat (Lilica) nu au ratat ocazia de a ajunge si la Disneyland Paris, adică Eurodisney. Impreuna cu alti actori din distributia serialului – Bebe Cotimanis, Cosmina Dobrota si Marcela Roibu – acestea au petrecut o zi intreaga intr-o lume fantastica.
“A fost o zi superba, chiar daca m-am intors extrem de obosita si nu cred ca am vazut nici un sfert din cele doua parcuri de distractie. A fost o atmosfera de poveste, cu palate si desene animate, cu o muzica perfect aleasa pentru a intregi atmosfera si, mai ales, cu oameni care zambeau incontinuu”, a povestit Doinita. Odata ajunse acolo, fetele au incercat imediat senzatiile tari pe care parcul le punea la dispozitia vizitatorilor. Si-au inceput astfel aventura intr-un lift al groazei (Tower of Terror), un soi de mountain-russe din Adventure Land, au continuat apoi cu Casa Groazei, unde si-au testat vocile cu un screamo metter, iar apoi au vizitat studioul cu efecte speciale din Armageddon. Dupa toata aceasta nebunie, au ajuns intr-un loc mult mai linistit, in Fairy Land, unde au ales sa se dea in cescute si in carusel.

“Dineyland-ul este un loc absolut minunat. Este orasul care as vrea sa existe si in care mi-ar placea sa traiesc” a mai adaugat Doinita. Alexandra Ignat a fost si ea impresionata de acest loc, in care s-ar intoarce oricand. “Am ajuns intr-o lume colorata, o lume plina de zambete si buna-dispozitie, care te face sa te simti din nou copil. Ce poate fi mai frumos?”, povesteste actrita.



edit post
0 Response to 'Fetele din "State de România" au fost la Eurodisney'

Trimiteți un comentariu