Berguzar Korel din "1001 Nopţi" se întoarce la Kanal D

Posted On 13:37 by Devoratorul de TV |

Incepand cu miercuri 5 mai, de la ora 20.30, Kanal D aduce cele mai noi filme de lung metraj din Turcia, avandu-i protagonisti pe indragitii actori din serialele 1001 de nopti, Iubire de argint, ASI impotriva destinuluiFilmul “Dragostea nu bate la usa” este primul care deschide seria ecranizarilor de succes din Turcia, avand-o ca protagonista pe indragita actrita Berguzar Korel, interpreta rolului lui Sehrazat din serialul 1001 de nopti.
In “Dragostea nu bate la usa”, Berguzar Korel, alias Gozde, interpreteaza rolul principal alaturi de Tolgan Sayisman, in rolul lui Ali. Ea este fata unui puternic om de afaceri din Turcia, este frumoasa, altruista, iubeste foate mult animalele si natura.
Tatal ei vrea sa faca unele schimbari la firma pe care o detine si asta va declansa o intreaga nebunie in randul angajatilor, speriati ca vor ramane fara loc de munca.
Ei pun la cale un plan, ca Ali, un tanar foarte chipes si fiu al unuia dintre angajati, sa o curteze Gozde si astfel ea sa isi convinga tatal sa renunte la planul sau iar angajatii sa isi pastreze locurile de munca.
edit post
0 Response to 'Berguzar Korel din "1001 Nopţi" se întoarce la Kanal D'

Trimiteți un comentariu