Nu există rivalităţi între actrorii din "Sortilegio"

Posted On 13:55 by Devoratorul de TV |

Distribuţia masculină din „Predestinaţi”, telenovela de ACASĂ difuzată de luni până joi de la orele 20.30, îşi asigură fanii că nu există nicio rivalitate între ei, în ciuda zvonurilor că actorii şi-ar încorda care mai de care muşchii pentru a fi pe placul telespectatoarelor. William Levy, Gabriel Soto, David Zepeda şi Julian Gil sunt frumoşii telenovelei „Predestinaţi” şi chiar scenariul i-a pus în situaţia de a fi rivali, în viaţa reală ei spun că sunt prieteni. „Cel puţin în ceea ce-i priveşte pe William Levy şi David Zepeda, am avut ocazia să mai lucrez cu ei în urmă cu doi ani şi ne-am împrietenit”, spune Julian Gil, interpretul personajului Ulises. „Şi pe Gabriel îl cunosc şi nu există niciun fel de orgolii sau invidie între noi”. Totuşi, fanii actorilor au descoperit un capitol la care aceştia ar putea fi rivali: aspectul fizic. Iar cum fiecare episod le oferă acestora ocazia de a apărea cât mai sumar îmbrăcaţi pe micile ecrane, în inimile telespectatoarelor s-a lansat o adevărată competiţie a muşchilor.
„Sunt scene justificate”, spune David Zepeda, Bruno din „Predestinaţi”. „Scenele în care ne arătăm fizicul sunt foarte naturale. De exemplu, personajul meu este în pat, iar un bărbat doarme în general aproape dezbrăcat. De aici scena se dezvoltă într-o ceartă, sau orice secvenţă din scenariu. Toate scenele sunt foarte reale, pentru că este normal să dormi dezbrăcat, iar câteodată să umbli prin casă fără cămaşă”, continuă Zepeda. Cu toate acestea, actorii spun că fiecare scenă este o provocare pentru talentul, şi nu pentru muşchii lor. „Nu ne uităm cine e cel mai frumos, cine are cel mai bine făcut corp, ci suntem concentraţi pe ceea ce avem de făcut”, spune William Levy, protagonistul telenovelei „Predestinaţi”. „Nu cred că fizicul este fundamental în această meserie”.
„Nu cred că fizicul este fundamental în această meserie”. Telespectatorii îi pot urmări pe actorii William Levy, Gabriel Soto şi David Zepeda, cu şi fără cămaşă, în fiecare episod din „Predestinaţi”, de luni până joi de la orele 20.30, ACASĂ.
edit post
0 Response to 'Nu există rivalităţi între actrorii din "Sortilegio"'

Trimiteți un comentariu