Detectivii din Miami vin la Universal Channel!

Posted On 14:07 by Devoratorul de TV |

Din 3 mai, de luni pana vineri de la 19.05, urmareste cea mai buna echipa de detectivi din South Florida, in noul serial in premiera la Universal Channel, CSI: Miami – sezonul 1.
Un serial politist captivant, Castigator a doua Premii Emmy®, in care detectivii din Miami folosesc atat tehnici moderne cat si cele clasice ale politiei pentru a rezolva crime si pentru a-i razbuna pe cei care nu se mai pot apara singuri – victimele.
Miami, la prima vedere un oras al plajelor insorite si o destinatie perfecta pentru relaxare, este totodata tinta pentru cele mai neobisnuite crime. Aici intra in scena detectivii din CSI.

CSI: Miami il are in centrul atentiei pe Horatio Caine (David Caruso), un fost detectiv de la Omucideri care conduce un grup de detectivi ce ancheteaza crime in imprejurimile tropicale ale Miami-ului.
Din echipa sa fac parte: Calleigh Duquesne, o frumusete sudica bilingva cu o specializare in balistica; Eric Delko, un expert in recuperarea subacvatica ce cunoaste toate chichitele canalelor din Florida si Ryan Wolfe, un fost ofiter de patrula specializat in probe si urme de sange. Pe langa echipa, mai este Natalia Boa Vista, enigmatica specialista in ADN si noul recrut al lui Horatio, Jesse Cardoza, un ofiter de politie transferat de la Hollywood, Divizia din California. Cel care il ajuta pe Horatio la cazuri este detectivul Frank Tripp, un ofiter de politie incapatanat.
In primul sezon al CSI: Miami, printre cazurile investigate se numara: un cadavru gasit in interiorul unui rechin, un preot gasit impuscat in parohia lui, un stripper ucis la o petrecere pentru femei, trei oameni ucisi in centrul Miami, la o ora de varf, o serie de laboratoare secrete care fabrica droguri mortale.
Nu pierde cele mai fascinante tactici de solutionare a crimelor folosite de detectivii din cea mai sudica metropola a Statelor Unite, insoritul Miami.
edit post
0 Response to 'Detectivii din Miami vin la Universal Channel!'

Trimiteți un comentariu