Lux, frumuseţe, haine şi maşini ultimul răcnet, aşa arată viaţa în Orange Conty, California. Din 11 mai, de luni până vineri de la orele 19.00, Ryan, Seth, Summer şi toţi actorii din distribuţia serialului „Rebel în California” se întorc la Pro Cinema în sezonul final al serialului, cel de-al patrulea.
Creat de Josh Schwartz, responsabil şi de megasuccesele „Gossip Girl – Intrigi la New York” şi „Chuck”, „Rebel în California” a primit 23 de nominalizări la premiile Teen Choice, şi a câştigat 12 astfel de premii, printre care şi cele pentru cea mai bună actriţă, cel mai bun actor şi cel mai bun serial tv. „Rebel în California” a fost difuzat în peste 50 de ţări, şi numai în Statele Unite a reuşit să atragă aproape şapte milioane de telespectatori. În plus, fanii serialului au înfiinţat fan cluburi pe întreg mapamondul, iar realizatorii au venit în întâmpinarea dorinţelor acestora şi au lansat o colecţie de haine, pentru ca fanii să aibă posibilitatea să se îmbrace întocmai ca personajele lor favorite.
Peter Gallagher, câştigător al Globului de Aur, Kelly Rowan, Melinda Clarke, Ben McKenzie, Rachel Bilson şi Adam Brody se întorc în cel de-al patrulea sezon al serialului „Rebel în California”. Fiecare personaj în parte se confruntă cu trauma provocată de moartea Marissei (Misha Barton), iar dintre toţi, Ryan este cel mai afectat. În plus, noi personaje îşi fac apariţia în cel de-al patrulea sezon, în interpretarea unor cunoscuţi actori de televiziune, precum Kevin Sorbo.
Totuşi, viaţa merge mai departe în strălucitorul Orange County iar telespectatorii vor intra din nou în vârtejul dramelor, relaţiilor, şi pasiunilor personajelor din „Rebel în California”, din 11 mai, de luni până vineri de la orele 19.00, la Pro Cinema.
edit post
0 Response to 'Rebelii din California se întorc la Pro Cinema în ultimul sezon al serialului'

Trimiteți un comentariu