Astăzi, 28 aprilie, ProTV difuzeaza de la ora 22:15 episodul cu numarul 100 al serialului de comedie “State de Romania”. State, Flacara, Minodora, Stivenu’, Popeanga si tot “echipagiul” si-au inceput aventura in luna septembrie anul trecut, iar intamplarile din viata lor s-au insirat in fata telespectatorilor timp de 100 de episoade.
Filmarile au inceput la Paris, sau mai bine spus in drum spre capitala Frantei, in avion, la peste 10.000 de metri altitudine si s-au continuat in locuri celebre si cum nu se poate mai pitoresti din orasul aflat pe malul Senei. De-a lungul celor 100 de episoade, echipa din “State de Romania” a ajuns de trei ori in Paris si s-a oprit in toate locurile faimoase ale capitalei franceze: au filmat in fata turnului Eiffel, in Place de la Concorde, pe Pont Neuf, in gradinile Palatului Elisee, dar si la celebra cafenea Chien qui fume sau in cartierul Saint-Denis.
“100 de episoade din cel de-al treilea an al familiei Potcovaru inseamna ceva! Faptul ca am reusit sa cream niste personaje atat de iubite de public ne-a adus tuturor celor implicati in acest proiect o mare satisfactie. Suntem o echipa, o familie, iar asta se vede si in rezultatele muncii noastre. Oamenii ne simt, ne cunosc si, spre bucuria noastra, ne apreciaza”, a declarat Carmen Tanase. “A fost dificil. Dificil sa creez si sa recreez un personaj atata vreme, sa-l redescopar si sa-l cunosc mai bine in fiecare zi. Aprecierea publicului si a fanilor fideli mi-a demonstrat ca am reusit, ca State ii suprinde in continuare, iar asta este marea mea satisfactie. State este un personaj colorat, cu un potential extraordinar care, gestionat atent, poate sa aduca tot felul de surprize”, a declarat si Gheorghe Visu, actorul care il interpreteaza de mai bine de 3 pe State Potcovaru.
edit post
0 Response to 'Ştirea de la prima ora! Azi "State de România" împlineşte 100 de episoade!'

Trimiteți un comentariu