Poncho îl sprijină pe Ricky Martin

Posted On 15:50 by Devoratorul de TV |

Alfonso Herrera, protagonistul telenovelei de ACASĂ “Cameleonii”, difuzată în fiecare zi de la orele 19.30, îi ia apărarea lui Ricky Martin.
Fostul membru al trupei RBD spune că Ricky Martin valorează mult mai mult decât o simplă declaraţie despre orientarea sa sexuală, iar aceasta nu trebuie să distragă atenţia publicului de la realizările sale şi în niciun caz să-i umbrească numele. “El a făcut foarte multe pentru copiii din toată lumea, iar o declaraţie despre preferinţele sale sexuale nu trebuie să diminueze importanţa actelor sale”, spune Poncho. Alfonso Herrera l-a susţinut public şi pe fostul său coleg din trupa RBD, Christian Chavez, atunci când acesta a declarat public că este homosexual.
În plus, actorul este convins că Ricky Martin este atât un artist desăvârşit, care a demonstrat că face parte dintre cei mai buni la nivel mondial, cât şi un om foarte bun la suflet. “Gusturile sale personale îi aparţin doar lui, Ricky valorează foarte mult pentru tot ceea ce face, iar nimeni nu are dreptul să îi facă rău”, a adăugat Alfonso Herrera.
edit post
0 Response to 'Poncho îl sprijină pe Ricky Martin'

Trimiteți un comentariu