Seriale noi la AXN, AXN Crime si AXN SFI CI

Posted On 22:00 by Devoratorul de TV |

Seriale AXN

Lost: Naufragiaţii, sezonul 6 – episoadele finale
Miercuri, 28 iulie, de la ora 19:25, episod special,
de la ora 21:00, ultimele 2 episoade
Liniile de luptă sunt trasate pe măsură ce Locke îşi pune planul în acţiune, un plan care l-ar putea scăpa în cele din urmă de pe Insulă.
Unul dintre cele mai apreciate seriale din ultimii ani a ajuns la sfârşit. În acest ultim episod de două ore, plin de mister şi acţiune, publicul va putea afla în sfârşit adevărul în legătură cu insula.

The Amazing Race – sezonul 15
Din 3 iulie, în fiecare weekend, de la ora 17:00
SUA, reality show, 2009
The Amazing Race este un reality show premiat cu 6 Emmy-uri și prezentat de Phil Keoghan, în care 12 echipe formate din câte doi membri se confruntă într-o călătorie în jurul lumii. La fiecare destinație, echipele au parte de provocări mentale sau fizice care, odată finalizate, le oferă indicii privind următoarea destinație. Echipele rămase în urmă vor fi eliminate progresiv iar echipa câștigătoare va primi un milion de dolari. În acest sezon, 12 echipe pleacă din Los Angeles, dar numai 11 ajung la Tokyo, deoarece concurenții au parte de o neplăcută surpriză eliminatorie.

Cabinetul de avocatură / The practice – Sezonul 4
Din 12 iulie, de luni până vineri, de la ora 18:00
Cu: Dylan McDermott
SUA, poliţist / dramă, 1999
Cabinetul de avocatură/The Practice se concentrează pe un grup de avocați dedicați meseriei de la o mică firmă de profil din Boston condusă de Bobby Donnell care-și folosește talentul pentru a-i apăra pe cei năpăstuiți. În Boston există două feluri de avocați: cei clasici și practicanții. Avocații clasici lucrează la firme mari, în birouri scumpe din clădiri înalte și elegante; avocații practicanți sunt strânși în firme de câte 5 oameni și au sediul la parterul clădirilor. În timp ce avocații clasici se amuză pe seama firmei lui Bobby, care-i ajută pe cei ce nu-și permit un avocat din prima categorie, Bobby știe că talentul și experiența sa au darul de a schimba soarta clienților săi.

La limita imposibilului / The Outer limits – sezonul 3
Premiera: Marţi, 27 iulie, de la ora 20:00
Din 29 iulie, de luni până vineri, de la ora 19:00, câte 2 episoade
Cu: Kevin Conway
SUA, mister/groază, 1997

Serial premiat cu Emmy, La limita imposibilului / The Outer limits revine în forță cu cel de-al 3-lea sezon. Înarmată cu un Emmy și mai multe premii CableAce, inclusiv pe cel pentru Cel mai bun serial dramatic, această antologie SF este tot mai bună. Bazat pe serialul original din anii '60, producția duce drama SF la un nou nivel. Având drept invitați speciali nume precum Daniel Benzali (Murder One), Natasha Henstrige (Species), David Hyde Pierce (Frasier), Amanda Plummer (The Fisher King), Kim Catrall (Star Trek VI) și Fred Savage (The Wonder Years), serialul are tot ceea ce-i trebuie pentru a fascina și în noul mileniu.

Seriale la AXN SFI CI

Doctor Who - Sezonul 3
Din 13 iulie, în fiecare marţi şi joi, de la ora 00:00
Cu: David Tennant
Marea Britanie, aventură/dramă, 2007
Cu o scenografie incredibilă, efecte speciale, o distribuție de staruri și texte scrise de cei mai buni scenariști britanici conduși de Russell T Davies, “Doctor Who” este cea mai grozavă aventură a omenirii, plină de suspans, emoție și acțiune.

Vânătorii de fantome / Ghost hunters – sezonul 1
Din 21 iulie, de luni până vineri, de la ora 15:00
SUA, mister/documentar, 2004
Vânătorii de fantome/Ghost hunters îi urmărește pe Jason și Grant – instalatori ziua și vânători de fantome noaptea – și grupul lor de cercetători într-ale paranormalului care investighează o serie de întâmplări ciudate și înfricoșătoare care-i provoacă chiar și pe cei mai încăpățânați dintre sceptici. Compania lor – The Atlantic Paranormal Society, sau mai pe scurt TAPS — este un grup de suflete întreprinzătoare care n-au nimic în comun cu specialiștii clasici. Sunt oameni oarecare, cu slujbe foarte diferite care sunt pasionați de fenomenele paranormale. Grupul răspunde unor apeluri telefonice, e-mailuri și vizite personale ale unor oameni care sunt bântuiți – sau pretind că sunt bântuiți – de o entitate nonfizică.

Seriale la AXN CRIME

Maddie şi David – sezonul 2
Din 9 iulie, în fiecare luni, marţi, joi şi vineri, de la ora 16:30
Cu: Bruce Willis, Cybill Shepherd
SUA, comedie/romantic, 1986
Maddie Hayes este o splendidă manechină care a făcut avere din reclamele la șamponul Blue Moon. Răsfățată a presei, ea trăiește ca o regină într-o vilă cu piscină și bucătar personal... până ce managerul ei o jefuiește de toată averea. Din fericire, printre „investițiile” sale, Maddie descoperă că are și o agenție de detectivi particulari. Asta este vestea cea bună... Vestea proastă este că toate firmele cu pricina au fost gândite ca paravane pentru evaziunea fiscală și Maddie trebuie să le vândă repede... sau măcar să încerce s-o facă. Cu salonul cosmetic și librăria rezolvă repede. Agenția de detectivi, însă, este cu totul altă poveste. David Addison, detectiv privat, tupeist și plin de el, nu este dispus să renunțe fără luptă, așa că are o idee... Maddie să-i devină partener activ și să păsteze compania...
Maddie și David sunt diametral opuși și nu cad niciodată de acord, se ceartă non-stop și, totodată, se plac foarte mult... să fie dragoste? Deși n-ar vrea, Maddie se lasă prinsă în fascinanta aventură... Niște criminali disperați caută o avere formată din diamante naziste. David Addison vede cazul drept o mare șansă pentru a-și clădi o reputație. Maddie vrea să se retragă dar circumstanțele o silesc să intre în cursa pentru diamante și să se confrunte cu moartea...
edit post
0 Response to 'Seriale noi la AXN, AXN Crime si AXN SFI CI'

Trimiteți un comentariu