Strălucire de ..."Efect..." la Prima TV

Posted On 13:55 by Devoratorul de TV |

Serialul care va fi difuzat de Prima TV are asigurate toate ingredientele pentru a deveni un succes, actori talentati, outfituri spectaculoase si un scenariu de exceptie.
Productia propune o tematica noua in contextul media autohton si spune povestea a patru prietene, reprezentantele unei noi generatii de femei. Acestea vor incerca sa faca fata problemelor si provocarilor cotidiene, dar mai ales vor incerca sa pastreze o legatura de peste 15 ani. Actiunea serialului se petrece in Bucuresti, un oras efervescent, cu o vibratie cosmopolitana incomparabila. Stilul orasului creionat in serial rezida in arta, muzica, gastronomie, frumusete si istorie. Cele patru prietene se lupta cu minusurile Bucurestiului, se bucura de plusurile lui, jongleaza cu joburile si incearca sa iasa cu bine din relatii sau casnicii. In serial exista o interactiune permanenta intre viata orasului si destinele personajelor.
Cu Andreea (Andreea Raicu) descoperiti cat glamour exista in redactiile revistelor glossy, Ruxandra (Adriana Butoi) va dezvaluie cum se fac reclamele si cum se lucreaza intr-o agentie de publicitate, alaturi de Laura (Mihaela Mihaescu) descoperiti cat de complicat este sa fii mama intr-o societate multiculturala, iar Vava (Ana Maria Lazar) va invita in cabinetul ei de cosmetica la suete cu clientele sau, daca are putin timp liber, prin magazinele cool ale Bucurestiului.
Destinele personajelor se intrepatrund captivant ca intr-un puzzle, ale carui piese au fost perfect alese. Telespectatorii vor descoperi ce se afla in spatele intalnirilor saptamanale ale celor patru prietene, ce le-a adus impreuna, dar mai ales de ce raman impreuna si ce le poate desparti.
“Efect 30” va fi un adevarat trendsetter in materie de fashion, muzica, locuri hot&cool si petreceri. Serialul exploreaza personalitatea eroinelor prin modă. De la cultivarea bunului-gust pana la evitarea faux pas-ului in fashion, „Efect 30” este un ghid al excelentei in materie de stil.
Nu pierdeti “Efect 30”, din 25 octombrie, in fiecare duminica, de la ora 22:00, numai la Prima TV.
edit post
0 Response to 'Strălucire de ..."Efect..." la Prima TV'

Trimiteți un comentariu