Care a fost mai bun? State de România sau Trasniţii?

Posted On 13:34 by Devoratorul de TV |

Aseară s-au întors pe micile ecrane două dintre seriale de comedie cunoscute: State de România la PRO TV şi Trăsniţii la Prima TV. Nu ştim care a fos aşteptat mai cu drag de telespectatori, însă în urmă cu câteva minute, ambele posturi s-au grăbit să anunţe că au fost lideri de piaţă şi cei mai buni. Aveţi ataşate şi comunicatele de presa. Singurul meu comentariu este că "State de România" a început mai devreme cu 15 minute şi a fost foarte aşteptat de fani...


“Trasnitii” mai urmariti decat “State de Romania” Luni, 18 ianuarie, “Trasnitii” de la Prima TV au fost lideri de audienta, reusind sa surclaseze serialul “State de Romania” de la Pro TV si stirile “Observator” de la Antena 1. Conform datelor furnizate de GfK Romania, “Trasnitii” au inregistrat o medie de audienta de 4,9 puncte de rating si 15,5 procente cota de piata, clasand Prima TV pe primul loc in preferintele telespectatorilor. In intervalul de difuzare a sitcomului de la Prima TV, la Pro TV rula serialul “State de Romania”, care a inregistrat o medie de 4,7% rating si 14,8% share, pozitionand statia pe locul doi. In acelasi interval, stirile “Observator” de la Antena 1 au atins o medie de doar 2,9 puncte de rating si 9,3 procente cota de piata, clasand statia din Baneasa pe pozitia a treia in topul audientelor, in target-ul 15-44 Urban cu guests.In episodul difuzat luni, 18 ianuarie

State de Romania lider de audienta chiar de la primul episod

Primul episod al serialului “State de Romania” difuzat in acest an a fost lider absolut de audienta. Telespectatorii Pro Tv au urmarit cu sulfetul la gura aventurile lui State Potcovaru (Gheorghe Visu) aflat in puscarie, dupa gratii, impartind aceeasi celula cu vechiul sau rival, Marcel Popeanga (Constantin Cotimanis). Cifrele de audienta inregistrate pe perioada difuzarii serialului “State de Romania” (22.20 – 23.25) au propulsat ProTv direct in topul preferintelor telespectatorilor. Astfel, audienta medie inregistrata de serial pe publicul din medial urban cu virste cuprinse intre 18-49 de an a fost de 5,2 puncte de rating si 15,7% cota de piata, in timp ce, urmatoarea clasata, Prima TV a obtinut in acest interval orar o audienta medie de 4,1 puncte de rating si 12,1% cota de piata. Antena 1 s-a clasat abia pe local al treilea 3,2 puncte de rating si 9,7% cota de piata.
Situatia a ramas neschimbata si la nivelul intregului public din medial urban, cind Pro Tv s-a clasat tot pe pozitia fruntasa cu o audienta medie de 4,7 puncte de rating si 12,9% cota de piata, urmat de Prima Tv cu 3,7% cota de piata si 10,1% cota de piata. Pe local al treilea s-a situat Antena 3 cu 3,1 puncte de rating si 8,5% cota de piata.
In minutul de aur inregistrat la ora 22.28, serialul “State de Romania” a adunat iun fata televizoarelor aproape 1 milion si jumatate de telespectatori din intreaga tara.
edit post
0 Response to 'Care a fost mai bun? State de România sau Trasniţii?'

Trimiteți un comentariu