Anahi vine Acasă cu două clipuri în exclusivitate

Posted On 10:04 by Devoratorul de TV |

Fanii lui Anahi vor avea parte numai de bucurii în curând la Poveştiri de noapte, pentru că celebra cântăreaţă revine nu cu unul, ci cu două videoclipuri difuzate ACASĂ în premieră şi exclusivitate. Cele mai noi videoclipuri semnate Anahi, “Quiero” şi “Me Hipnotizas”, lansate internaţional la doar o săptămână distanţă unul de celălalt, vor avea premiera în România în aceeaşi săptămână, ACASĂ.
Luni, 16 august, la Poveştiri de noapte de la orele 22.30, telespectatorii vor putea urmări în premieră videoclipul piesei “Quiero”, cel de-al doilea clip realizat de Anahi în cariera sa solo, după despărţirea de RBD. Tot la Poveştiri de noapte, joi, pe 19 august de la orele 22.30, fanii cântăreţei o vor putea vedea pe aceasta în clipul melodiei “Me Hipnotizas”, un videoclip în care Anahi s-a implicat în tot procesul de producţie. Piesa se bucură de un mare succes la radiourile din toată lumea, iar conceptul a fost creat de Anahi. Filmările pentru “Me Hipnotizas” au avut loc la Los Angeles, iar echipa de producţie a fost formată din 40 de persoane din ţări precum Japonia, Argentina, Rusia, Spania, SUA, Israel şi Mexic. Deşi filmările au durat doar şase ore, procesul de producţie a avut nevoie de mai bine de o lună, în Filipine, Spania şi SUA, datorită scenelor de animaţie şi efectelor speciale complicate.
De la designul costumelor din videoclip şi până la idei pentru scenele de animaţie şi machiaj, Anahi s-a implicat în tot procesul de realizare a clipului, de care cântăreaţa este foarte mândră. Regia clipului este semnată de Ricardo Moreno, care a lucrat cu numeroase trupe celebre, precum Foo Fighters. După două concerte alături de RBD şi un spectacol solo la Bucureşti, Anahi le face fanilor din România încă două surprize frumoase, ACASĂ. Piesele “Quiero” şi “Me Hipnotizas” fac parte de pe albumul “Mi Delirio”, cu al cărui turneu de promovare cântăreaţa a ajuns şi în România. Primul extras pe single de pe album a fost “Mi Delirio”, piesa care a beneficiat şi de primul videoclip, pe care telespectatorii l-au putut urmări în premieră tot ACASĂ.
edit post
0 Response to 'Anahi vine Acasă cu două clipuri în exclusivitate'

Trimiteți un comentariu