Flacara si-a pierdut dintii de aur la Nisa

Posted On 11:53 by Devoratorul de TV |

Echipa de la “State si Flacara – vacanta la Nisa” s-a aflat pentru 10 zile pe Coasta de Azur, unde a fost filmata cea mai mare parte a lung-metrajului ce va fi difuzat in aceasta toamna la ProTV. Locatiile alese au fost si de data aceasta spectaculoase si extrem de pitoresti. Carmen Tanase, Gheorghe Visu, Doinita Oancea, Octavian Strunila, Cabral, Costin Sforaru, Loredana si Pavel Bartos au filmat pe plaja din Nisa, in port, la castelul aflat in varful unui deal chiar in centrul orasului, pe stradutele ascunse sau pe arterele principale.
Cele 10 zile petrecute pe Coasta de Azur nu au fost lipsite de peripetii. Chiar la primele secvente, in urma unei scene in care trebuia sa tipe la State (Gheorghe Visu), Carmen Tanase a pierdut dintii de aur pe care personajul ei ii poarta in film. Chiar daca imediat dupa aceea intreaga echipa a inceput sa ii caute, totul a fost in zadar, fiind imposibil sa mai gasesti ceva ascuns in pietrisul de pe plaja. “Eu trebuia sa incep sa tip si cred ca acela a fost momentul in care i-am pierdut. Mi-am dat seama ca nu-I mai am abia dupa ce s-a strigat “stop”. M-am speriat pentru ca erau singura pereche, mulajul dupa care au fost facuti era la Bucuresti, iar noi nu puteam filma fara ei”, a povestit Carmen Tanase. Echipa de machiaj a gasit insa imediat o solutie pentru a-I inlocui si filmarile au putut continua.
Peripetii au existat si in ceea ce o priveste pe Loredana. Din cauza eruptiei vulcanice care a paralizat tot traficul aerian, Loredana a trebuit sa vina la Nisa cu masina. Artista a ajuns cu doar cateva ore inainte de filmare, dar s-a pus imediat pe treaba. Asa cum era de asteptat, Rodia, personajul pe care Lori in interpreteaza atat in lung-metraj cat si in serialul “Mostenirea”, a facut furori pe Coasta de Azur. Prezenta excentrica, aceasta a reusit sa atraga toate privirile trecatorilor. Mai mult, un grup de turisti straini, impresionati de look-ul loredanei au intrebat daca nu este posibil sa faca si ei figuratie in aceasta productie.
Pe tot parcursul filmarilor, actorii au fost abordati de foarte multi romani care fie se aflau in vacanta, fie locuiau acolo. “Cand am auzit ca vom filma la Nisa, nu m-am gandit nicio clipa ca vom intalni atat de multi romani. Indiferent daca eram la filmare, pe strada sau intr-un magazin, ne auzeam tot timpul numele, iar oamenii veneau la noi pentru fotografii”, a povestit Doinita Oancea. In aceasta deplasare, echipa de la “State si Flacara – vacanta la Nisa” a aflat ca si francezii sunt fani ai acestor personaje. In timp ce filmau pe strazile din central orasului o vanzatoarea i-a abordat pentru a cere un autograf. Ea le-a povestit ca sotul ei este roman si ii urmareste de ceva vreme, dar ca in timp a inceput si ea sa ii indrageasca.
edit post
0 Response to 'Flacara si-a pierdut dintii de aur la Nisa'

Trimiteți un comentariu