Genericul Iubire şi onoare în premieră la Acasă

Posted On 10:48 by Devoratorul de TV |

Miercuri, 18 august, de la ora 22.30, la “Povestiri de noapte”, va fi lansat in premiera si in exclusivitate genericul de inceput al telenovelei “Iubire si onoare”, ce va fi difuzata din aceasta toamna, ACASA. “Iubesti un vis”, piesa de pe genericul noului proiect MediaPro Pictures este interpretata de Adrian, pe muzica si versurile Ionut Radu. Filmarile pentru genericul telenovelei “Iubire si onoare” au avut loc in Studiourile MediaPro din Buftea, in centrul Bucurestiului si in statiunea de lux Bodrum, din Turcia. Acesta contine imagini inedite, spectaculoase, peisaje superbe la apus si rasarit de soare, scene de dragoste si secvente de pasiune in largul marii.Genericul va captiva de la prima secventa si ii va introduce pe telespectatori in povestea telenovelei “Iubire si onoare”, intr-o lume exotica, plina de farmec si mister. Acestia vor fi cuceriti de senzualitatea femeilor araboaice in timp ce danseaza bellydance, de stralucirea pretioaselor diamante si mai mult, vor urmari imagini din viata tumultoasa a agentilor secreti si din viata de noapte, spumoasa a tinerilor de bani gata din capitala.



Radu Valcan protagonistul telenovelei “Iubire si onoare”, povesteste: “Genericul exprima doar o mica parte din ce se intampla in poveste si putinul pe care telespectatorii o sa-l vada o sa le capteze atentia sa urmareasca telenovela pentru ca este ceva ce nu s-a mai facut la acest nivel in Romania”. Pentru Adela Popescu, actrita care va interpreta un rol negativ, total diferit de ceea ce a jucat pana in prezent, genericul telenovelei “Iubire si onoare” este: “plin de stralucire si la propriu si la figurat pentru ca actiunea se petrece in jurul diamantelor”.


Diana Dumitrescu care va intra in pielea unei rusoaice diabolice, spune: “Genericul este genial, foarte reusit si cred ca dupa ce-l vor viziona, telespectatorii o sa-si dea seama ca ceea ce va urma pe micile ecrane va fi un real succes, ceva extraordinar si original.”

Andreea Patrascu, Coco in serial, un fotomodel care isi petrece timpul in cafenelele de lux ale capitalei povesteste: “Filmarile pentru generic s-au realizat intr-un club in aer liber, incepand cu ora 4 dimineata. Noroc ca am dansat foarte mult in acea noapte, iar frigul oricum nu a mai contat. Am ras mult si inainte de filmare si in timpul ei. Gasca noastra vesela si nebuna de Dorobanti se distreaza mereu pe cinste”. In editia de miercuri, 18 august, a emisiunii “Povestiri de noapte”, de la ora 22.30 telespectatorii ACASA vor urmari in premiera si in exclusivitate genericul de inceput al telenovelei “Iubire si onoare”, cat si secvente incendiare de making of.

edit post
0 Response to 'Genericul Iubire şi onoare în premieră la Acasă'

Trimiteți un comentariu