Burkyni, costume speciale în Iubire şi onoare

Posted On 09:59 by Devoratorul de TV |

Madalina Draghici, Aylin Cadir si Majda Aboulumosha din “Iubire si onoare”, noua telenovela MediaPro Pictures ce va fi difuzata din toamna, ACASA, povestesc cum s-au simtit in costumele de baie purtate in lumea araba, cunoscute si sub denumirea de burkini, si au demonstrat ca femeile pot fi frumoase, atragatoare si sexy indiferent de vesmintele pe care le poarta.
Tinerele actrite au filmat in luna mai, in Bodrum, Turcia primele secvente pentru telenovela “Iubire si onoare”. Pe platourile de filmare ele au trait o experienta inedita – au imbracat costumul de baie care acopera tot corpul, au stat la soare si au inotat in hainele specifice femeilor din lumea araba : “Sunt haioase pentru ca sunt foarte colorate, insa iti acopera absolut tot corpul si trebuie sa pui ceva inclusiv pe cap. Costumele de baie ale femeilor arabe sunt facute astfel pentru a respecta traditia: nu trebuie sa se intrevada formele corpului prin niciun fel de vestimentatie”, spune protagonista telenovelei, Madalina Draghici.
Tinuta vestimentara de plaja a femeilor de origine araba scoate in evidenta latura feminina. “M-am simtit confortabil avand in vedere ca sunt facute dintr-un material racoros si usor. Desi iti acopera tot corpul, doar fata ti se vede, te simti sexy. Lasi lumea din exterior sa-si inchipuie cum esti, ceea ce e mult mai misterios. Fiind obisnuite cu astfel de costume, femeile araboaice se simt mult mai feminine”, povesteste Majda Aboulumosha.
Aflata la prima ei colaborare cu ACASA, Aylin Cadir considera ca, desi au trupurile acoperite in intregime, femeile musulmane sunt foarte atragatoare in costumele lor de baie, mai ales atunci cand ies din apa: “Sunt haine comode iar in piscina m-am simtit ca si cum as fi intrat imbracata. Dupa ce iesi din apa, costumul se lipeste de corp, ceea ce este extrem de sexy. Poate chiar mai sexy decat un costum de baie normal”, spune tanara actrita.
Costumul de baie integral ii permite femeii musulmane sa se simta confortabil la plaja, pastrandu-i decenta si modestia traditionala si in acelasi timp invaluind-o intr-o aura de mister si senzualitate. Imagini de making of de la filmarile care au avut loc in Turcia pentru “Iubire si onoare” cu actritele imbracate in costumele de baie burkini pot fi vazute in aceasta seara de la 22.30, ACASA in emisiunea “Povestiri de noapte”.
edit post
0 Response to 'Burkyni, costume speciale în Iubire şi onoare'

Trimiteți un comentariu