Seriale noi la Universal Channel

Posted On 15:01 by Devoratorul de TV |

CSI Miami - Sezonul 2
Cate doua episoade in fiecare vineri, de la 22:00. Din 3 septembrie Locotenentul Horatio Caine (David Caruso), fost detectiv al Departamentului Omucideri, conduce un grup de investigatori care rezolva cazuri de crima in zona umeda si tropicala din jurul orasului Miami, in Florida. Alaturi de el lucreaza Calleigh Duquesne (Emily Procter), Eric Delko (Adam Rodriguez) si medicul legist Alexx Woods (Khandi Alexander), care nu accepta niciodata jumatati de masura. Echipa lui Caine soseste la locul crimelor comise in Miami, rezolvand fiecare caz, ajutata de cele mai recente tehnologii, dar si de priceperea detectivilor sai.


Dexter - Sezonul 4 (foto)

In fiecare luni, de la 22:00Din 6 septembrie Michael C Hall joaca in acest serial premiat rolul lui Dexter Morgan, expert in cadrul Politiei din Miami, care ajuta Brigada de Omucideri sa rezolve diverse cazuri de crima. Dar Dexter duce o viata dubla, caci e si un criminal in serie si isi petrece timpul liber vanandu-i pe “baietii rai” care scapa din mainile politiei. In sezonul al 4-lea, Dexter pare sa isi vada visul implinit. Are o familie si o slujba stabila, dar noptile in care nu doarme incep sa se faca simtite. Cum criminalul Trinity e inca in libertate, cat va mai reusi oare Dexter sa isi mentina aceasta “fatada” ?


Californication - Sezonul 3

In fiecare luni, de la 23:00Din 6 septembrie David Duchovny este Hank Moody, un scriitor aproape paralizat de spaima de esec, dupa ce primul lui roman s-a bucurat de un succes nebun. Cum Karen e la New York, Becca pune la indoiala autoritatea lui Hank mai mult ca oricand, iar relatia lor devine tot mai tensionata, pe zi ce trece. Din fericire, Hank isi gaseste de lucru la universitatea locala, unde incepe sa predea un curs de literatura. Ar putea oare aceasta cariera academica sa insemne un nou inceput in viata lui ? Sau Hank va ceda si isi va relua vechile obiceiuri ?
edit post
0 Response to 'Seriale noi la Universal Channel'

Trimiteți un comentariu