Seriale noi la Hallmark în septembrie

Posted On 12:39 by Devoratorul de TV |

LEGE ŞI ORDINE: INTENŢII CRIMINALE IX (foto)
Două episoade în fiecare luni, de la 21:00, din 6 septembrie

În oraşul care nu doarme niciodată, este nevoie de un anumit gen de detectivi pentru a-i aduce pe cei mai răi criminali în faţa justiţiei. Iar Departamentul pentru Cazuri Importante al poliţiei din New York este exact acea echipă. În sezonul nouă, Nichols apelează la tatăl său pentru ajutor când lui şi lui Stevens le este repartizat cazul unui agent imobiliar ucis, iar unul dintre cazurile mai vechi ale detectivului Stevens vine să o bântuie când un ucigaş se potriveşte cu profilul unui criminal în serie care fusese executat. Oare acesta operează după acelaşi tipar sau Stevens a contribuit la condamnarea şi execuţia unui om nevinovat? În rol principal, actorul nominalizat la Oscar, Jeff Goldblum (The Fly), care-l interpretează pe detectivul Zach Nichols.

Seriale care se întorc


DIVORŢ LA HOLLYWOOD (THE STARTER WIFE)
Două episoade în fiecare miercuri de la 21:00, din 15 septembrie

Actriţa premiată cu Emmy, Debra Messing interpretează rolul unei neveste plictisite şi răsfăţate a unui director de studio de la Hollywood, care este părăsită cu câteva săptămâni înainte de expirarea contractului prenupţial (exact când vârsta a început să-şi spună cuvântull!). Abandonată de comunitatea din Hollywood care odată o adora, trebuie acum să privească dincolo de colivia în care s-a izolat şi să găsească în lumea din jur noi polibilităţi, pe care nu le văzuse până acum. Sexy, şi amuzant, serialul The Starter Wife, nominalizat la Emmy, este o saga despre ascensiunea, căderea şi renaşterea unei femei, pe scena societăţii din Los Angeles. Bazat pe romanul bestseller a lui Gigi Levengie Grazer.


CLARA SHELLER I
Trei episoade în fiecare duminică, de la 18:45, pe 5 şi 12 septembrie
Clara Sheller are 30 de ani şi lucrează ca jurnalist în Paris, la o revistă de femei numită "L'Hebdo". Ca orice altă fată care a auzit prea multe poveşti cu Făt-Frumos, este convinsă că poate trensforma viaţa ei modernă într-o poveste cu zâne

Împreună cu cel mai bun prieten al său, JP, împart nu doar apartamentul, ci şi alte lucruri: aceleşi plăceri şi necazuri, dar, mai mult decât orice, aceeaşi determinare de a-şi găsi sufletul pereche. Ca doi acrobaţi pe frânghia îngustă, fac jonglerii în dragoste: Clara se îndrăgosteşte, la fel şi JP, uneori chiar în aceeaşi perioadă, uneori unul de celălalt, alteori... de aceeaşi persoană. Viaţa lor amoroasă este un talmeş-balmeş, implicându-se în tot felul de situaţii nebuneşti. Cu toate acestea, JP şi Clara poartă în suflet o dorinţă străveche: să nu rateze dragostea vieţii lor!


CLARA SHELLER II
Trei episoade în fiecare duminică, de la 18:45 din 19 septembrie
În sezonul II, Clara a găsit dragostea vieţii ei, pe Gilles, şi împart apartamentul cu fosta ei colegă de cameră şi cea mai bună prietenă, în timp ce JP locuieşte mai sus, în vechiul lor apartament. Dar angajamentul nu e lucru uşor pentru Clara, iar când Gilles pare preocupat, se întreabă dacă nu cumva este condamantă să devină adult, acum că a găsit dragostea vieţii ei. Clara Sheller: răsfăţată, spontană şi speriată de asumarea responsabilităţii – oare în sezonul al doilea Clara cea instabilă emoţional va deveni în sfârşit stabilă?


Seriale care continuă

MEDIUMUL V
Două episoade în fiecare duminică de la 22:00

Mediumul care luptă împotriva crimelor, Allison DuBois, revine într-un sezon plin de întâmplări fanomatice şi viziuni profetice. În acest serial captivant, inspirat din povestea adevărată de viaţă a lui Allison Dubois, Patricia Arquette o interpretează pe Allison, care-şi foloseşte abilităţile de medium pentru a ajuta la rezolvarea cazurilor de crimă, în biroul procurorului din Phoenix.Visele îi oferă deseori indicii despre locurile unde ar putea fi persoanele dispărute şi, când atinge pe cineva, poate să vadă dincolo de aparenţe, în sufletul persoanei. Allison îmbină această slujbă stresantă cu rolul de soţie şi mamă a trei copii, printre care şi o fată care îi moşteneşte puterile.
edit post
0 Response to 'Seriale noi la Hallmark în septembrie'

Trimiteți un comentariu