Simina Popa, secretara Adelei Popescu în Iubire şi onoare

Posted On 10:03 by Devoratorul de TV |

Simina Popa, cea care a interpretat-o pe Barcelona in „Regina” si „State de Romania” se intoarce ACASA, din aceasta toamna, in telenovela „Iubire si onoare” cu rolul lui Dixie, o secretara descurcareata care isi doreste sa intre in „lumea buna” a Bucurestiului.
„Dixi lucreaza la firma de diamante a lui Amir (Radu Valcan) ca secretara a lui Carmen, personaj interpretat de Adela Popescu. Este serioasa, profesionista si o are ca model in viata pe sefa sa. Isi doreste foarte mult sa faca parte din "lumea buna" asa ca o sa aiba parte de numeroase aventuri alaturi de "gasca de Dorobanti"”, spune Simina.
Pentru cea care o va interpreta pe Dixie rolul din noua prodcutie MediaPro Pictures inseamna reintilnirea cu o echipa cu care Simina a colaborat la megasuccesul „Regina”. „Nu pot sa zic ca schimb echipa ci ca revin la formula initiala. Oamenii cu care colaborez acum la „Iubire si onoare”, sunt cei cu care am lucrat si la primul meu proiect ACASA, "Regina", si sper sa avem cel putin acelasi succes si sa reusesc sa creez un personaj placut telespectatorilor”.
Pe platourile de filmare din Buftea, Simina ii da replica Adelei Popescu, actrita aflata la primul ei rol negativ ACASA. Pentru Simina fiecare secventa filmata pe platouri alaturi de Adela inseamna un plus de experienta. „Adela este o persoana spontana, naturala si de aceea imi este foarte usor sa interactionez cu ea, ba chiar ma ajuta si pe mine sa fiu mai degajata. E un deliciu sa joc alaturi de ea pentru ca interpreteaza un personaj extraordinar care cu siguranta ii va surprinde pe telespectatori”, marturiseste Simina.
Si daca intre Dixie si Simina singura asemanare este legata de ambitia si dorinta amandurora de a-si depasi limitele tanara actrita promite ca, din aceasta toamna, ACASA, in telenovela „Iubire si onoare” sa creioneze un personaj credibil, gata de orice compromis pentru a ajunge in „lumea buna” a Bucurestiului.
edit post
0 Response to 'Simina Popa, secretara Adelei Popescu în Iubire şi onoare'

Trimiteți un comentariu