Ioan Isaiu s-a împrietenit cu nargileaua

Posted On 11:09 by Devoratorul de TV |

Ioan Isaiu, interpretul lui Dan Stuttman in telenovela toamnei, “Iubire si onoare”, o productie MediaPro Pictures ce va fi difuzata, ACASA, a profitat de clipele de relaxare de pe platourile de filmare din Turcia pentru a trage din narghilea.
Dupa ore lungi de filmare, seara, Ioan a gasit o terasa turceasca unde a fumat, alaturi de localnici, narghilea adevarata: “Prima oara cand am ajuns in oras, am vrut sa ma asez la o terasa impreuna cu colegii mei din echipa si sa savuram o narghilea 'de la mama ei'. Tot ritualul te trimite la vremuri apuse dar in acelasi timp iti da o senzatie de tihna. Am ales tutun cu gust de mar si aroma care ne-a invaluit pufaind din acel alambic plin de fum, ne-a facut sa ne simtim cu siguranta in Turcia”, isi aminteste actorul.
In aventura sa pe strazile din Bodrum, Ioan Isaiu a fost insotit si de alti colegi, printre care Radu Valcan si Madalina Draghici, alaturi de care s-a bucurat, din plin, de ospitalitatea localnicilor.
Din aceasta toamna, ACASA, in “Iubire si onoare”, Ioan Isaiu ii va da viata lui Dan Stuttman, un personaj misterios, controversat, a carui viata este marcata de secrete ce pot distruge destine.
Imagini in exclusivitate cu Ioan Isaiu la Bodrum si un interviu spumos cu acesta pot fi urmarite, in aceasta seara la “Povestiri de noapte”.
edit post
0 Response to 'Ioan Isaiu s-a împrietenit cu nargileaua'

Trimiteți un comentariu