Sandra Echeverria si Manolo Cardona revin Acasa in Marina

Posted On 22:36 by Devoratorul de TV |

Din 13 august, Sandra Echeverria se întoarce ACASĂ în “Marina”, o poveste impresionantă despre drumul spre fericire al unei femei căreia soarta îi fură tot ceea ce are mai scump pe lume.
Această telenovelă marca Telemundo a fost filmată în decoruri fabuloase din Acapulco, iar în rolurile principale telespectatorii îi vor putea revedea, alături de Sandra Echeverria, pe îndrăgiţii actori Manolo Cardona (“Gitanas”, “Hoţul de inimi”, “Soţia fratelui meu”) şi Aylín Mujica, cunoscută publicului de ACASĂ din telenovelele “Fără sâni nu există Paradis” şi “Săracii tineri bogaţi”.
Pentru Sandra Echeverria, personajul din “Marina” a însemnat primul rol de protagonistă din cariera sa. “A fost o experienţă incredibilă şi completă, care m-a împlinit pe plan profesional şi personal”, a declarat actriţa. Pentru a reuşi ca la numai 24 de ani să interpreteze o femeie matură şi educată de 35 de ani, care are un fiu de 17 ani, cum va fi la un moment dat personajul ei, Sandra a fost îndrumată de Adriana Barraza, actriţa care a fost nominalizată la Oscar şi la Globul de aur pentru rolul ei din filmul “Babel”. Adriana este un apreciat profesor de actorie, care a lucrat şi cu actorii din telenovelele “Anita”, “Prizoniera” şi “Taina din adîncuri” pe care telespectatorii le-au putut urmări ACASĂ.
Partenerul Sandrei din “Marina” este Manolo Cardona, actorul pe care celebra publicaţie “People en Español” l-a clasat în topul celor mai frumoase 50 de personalităţi. Alături de Sandra Echeverria şi Manolo Cardona, în “Marina” telespectatorii o vor putea urmări şi pe frumoasa actriţă Aylín Mujica, pentru care participarea la acest proiect a reprezentat o adevărată provocare. Pe lângă faptul că Aylin Mujica a avut în “Marina” un rol dublu, actriţa a interpretat şi primul personaj negativ din cariera ei. În distribuţia telenovelei “Marina” se mai află şi Susana Dosamantes, mama celebrei cîntăreţe Paulina Rubio şi o actriţă cu o experienţă de peste 38 de ani în domeniul artistic.
Casa de producţie Telemundo a ales o cale originală de a lansa telenovela “Marina”. Astfel, cu 4 zile înainte de difuzarea pe post a primului episod, acesta a putut fi vizionat pe internet unde a fost şi subtitrat în limba engleză. La scurt timp de la lansare, “Marina” s-a situat în topul primelor 25 de producţii urmărite de publicul hispanic din Statele Unite. Povestea Marinei îi va cuceri pe telespectatori ACASĂ, din 13 august, în fiecare zi de la orele 14.00.
edit post
0 Response to 'Sandra Echeverria si Manolo Cardona revin Acasa in Marina'

Trimiteți un comentariu