William Levy certat de Carla Estrada

Posted On 22:52 by Devoratorul de TV |

Carla Estrada, producătoarea telenovelei “Predestinaţi” şi cea care l-a făcut celebru pe William Levy, protagonistul telenovelei care din 13 august poate fi urmărită de telespectori ACASĂ şi în serile de vineri, de la orele 20.30, l-a certat pe actor pentru că i s-a urcat celebritatea la cap.
“Chiar voi vorbi cu el. Eu nu am observat grosolăniile despre care se tot vorbeşte, dar dacă toată lumea comentează, înseamnă că există un motiv”, comentează Carla Estrada. Celebra producătoare i-a oferit lui William Levy şansa de a deveni actor în Mexic şi tocmai de aceea, se simte răspunzătoare pentru ceea ce se întâmplă cu imaginea acestuia. “Este parte din datoria mea, atunci când lansez un actor”.
Deşi nu justifică atitudinea lui William Levy, Carla Estrada crede că este extrem de difícil pentru un artist nou să-şi gestioneze succesul, mai ales atunci când acesta vine brusc. “Nu am mai văzut niciodată un fenomen atât de mare ca impactul lui William Levy la public, este o nebunie”, spune Carla Estrada. “Nu îi caut justificări, dar cred că este foarte greu să te obişnuieşti cu o faimă atât de mare, atât de repede. Sunt sigură că e un băiat bun şi că, în curând, se va întoarce pe drumul cel bun”.
Pe William Levy, telespectatorii de ACASĂ îl pot urmări în telenovela produsă de Carla Estrada, “Predestinaţi”, din 13 august, de luni până vineri de la orele 20.30.
edit post
1 Response to 'William Levy certat de Carla Estrada'
  1. Anonim
    http://gossip-tv.blogspot.com/2010/08/william-levy-certat-de-carla-estrada.html?showComment=1281892310047#c5069108300547591714'> 15 august 2010 la 20:11

    prostii ,trebuie sa faca pe plac ziaristilor.Oare ei sunt perfecti?Ei nu se despart de sotii,nu au datorii?Cine se cred ei?

     

Trimiteți un comentariu