Intrati pe www.devoratortv.blogspot.com

Posted On 14:50 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Ne-am mutat! Pe http://devoratortv.blogspot.com/ Aici veti afla cele mai noi stiri din telenovele si seriale de televiziune. Nu v-am uitat, pe voi, cititorii nostrii fideli. De aceea, pina gasim o solutie intrati pe http://devoratortv.blogspot.com/ pentru noutati.
| edit post

Sărbătoriţii zilei!

Posted On 00:02 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Astăzi, 26 august, avem 12 sărbătoriţi.

Thalia (foto) din “Rosalinda” şi “Maria Mercedes” împlineşte 39 de ani,
Macauly Culkin din “Robot Chiken” şi “Singur acasa” - 30 de ani,
Joaquinn Furriel din “Soy Gitano” şi “Montecristo” - 36 de ani,
Melisa McCartey din “Fetele Gilmore” - 40 de ani,
Christopher Douglas din “Pasiuni” şi “Tinar si nelinistit” - 41 de ani,
Vanda De Jesus din “CSI Miami” şi “Santa Barbara” - 52 de ani,
Bryant Johnson din “Viata cu Fran” - 23 de ani,
Chris Pine din “The Guardian”, “American Dreams” şi “ER” - 30 de ani,
Byron Lawson din “Samurai Girl”, “Reaper” şi “Jermiah” - 42 de ani,
TJ Ramini din “The Bill” şi "24" - 35 de ani,

Doug Hutchison din "24" şi "Kidnaped" - 50 de ani,

Ionuţ Iftimioaie din "La Bloc" - 32 de ani,


Gossip TV şi Devoratorul de TV le urează "La Mulţi Ani!".
| edit post

Iubititi in realitate, rivali in cariera

Posted On 22:07 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Cunoscut din "Dona Barbara", actorul Arap Bethke are o relatie de peste doi ani cu colega sa din "Fara sani nu exista Paradis", actrita Maria Fernandez Yepez. Din pacate, cei doi sunt rivali in telenovele si canle de televiziune, caci Arap joaca in telenovela "La diosa coronada"la Telemundo, iar María joaca in "Rosario Tijeras" realizata la Telefutura.
| edit post

Ultimul sezon din Dinastia Tudorilor vine la HBO

Posted On 15:58 by Devoratorul de TV | 3 comentarii

Sezonul final al serialului Dinastia Tudorilor ne oferă ultimii ani de viaţă ai uneia dintre cele mai celebre figuri din istoria Angliei. Deşi e la putere de foarte mulţi ani, viaţa şi vremurile lui Henric rămân la fel de turbulente, controversate şi dramatice ca în primul sezon, când de-abia fusese înscăunat. Michael Hirst, creatorul serialului Dinastia Tudorilor, face un rezumat al ultimului sezon: “Suntem la finele vieţii lui Henric, dar lucrurile nu s-au domolit. În loc să se retragă în tăcere, Henric al VIII-lea iese din istorie în mod zgomotos. E mai în vârstă, dar are de-abia 40 şi ceva de ani. E bolnav – are un picior cangrenat – şi e chiar mai paranoic, dar se căsătoreşte cu o femeie teribil de tânără, care nu are educaţia potrivită pentru o regină. În acelaşi timp, pleacă şi la război. Şi se căsătoreşte din nou, pentru ultima dată, cu o femeie capabilă, dar pe care mulţi o consideră eretică şi pe care vor s-o execute. Deci avem multă acţiune până la sfârşit!”

După anularea scurtei căsnicii cu Anne de Cleves, Henric al VIII-lea se implică într-o relaţie cu adolescenta Katherine Howard. În timp ce sosirea ei la Curte e pătată de dispreţul fiicei lui Henric, Lady Mary, şi încurcată de umbrele propriului ei trecut amoros, regele se confruntă cu o sângeroasă reformă religioasă, o relaţie deloc simplă cu Scoţia şi cu intriga ţesută la Curte de cei cu pretenţii la tron. După ce infidelitatea lui Katherine şi incapacitatea de a face un fiu o condamnă pe aceasta la un binecunoscut sfârşit, Regele se căsătoreşte cu Catherine Parr iar Anglia intră într-un neinspirat război cu Franţa ce are efecte catastrofale atât în ceea ce priveşte sănătatea lui Henric cât şi forţa armatei acestuia. Confruntarea dintre catolici şi protestanţi scoate la iveală problemele religioase din întreaga Europă, nebunia egomaniacală a lui Henric atinge noi culmi şi regatul e pe cale de a exploda din interior.

“A făcut câteva lucruri foarte importante pentru Anglia. Cel mai important a fost Elisabeta, cel mai mare monarh avut vreodată de Anglia. A pus în mişcare lucruri care, ani mai târziu, au căpătat amploare. Şi a fost foarte inteligent – doar că a fost tulburat de ego, vanitate şi ideea propriei sale divinităţi. Puterea absolută corupe – iar el era foarte corupt. Aşadar, pe de o parte, îl înţeleg şi, într-o oarecare măsură, îl admir – dar nu prea mult. E un bun personaj TV; dar, trăgând linie, nu a fost şi un monarh bun.”
Jonathan Rhys Meyers despre Henric al VIII-lea, după ce, vreme de 4 sezoane, a fost cel mai notoriu monarh din istoria Angliei.

HBO România va difuza din 3 septembrie, câte două episoade din ultimul sezon al serialului Dinastia Tudorilor, în premieră şi în exclusivitate. Acestea vor putea fi urmărite în fiecare vineri, începand cu ora 20:00.
| edit post
Telenovela “Iubire si onoare” ce va fi difuzata, din aceasta toamna, ACASA, ofera sansa unor tineri sa dea viata unor personaje complexe. Andreea Apetre, Ioana Picos si Umar Aziz Jasim s-au prezentat, la inceputul anului, la castingul anuntat de postul Acasă si-au fost alesi de producatori sa interpreteze roluri dificile. Desi se afla la inceputul carierei lor de actori cei 3 tineri isi doresc sa dea viata unor personaje credibile.
“A trecut ceva timp de la casting, asteptarea pana la prima zi de filmare a fost placuta si constructiva fiindca am avut timp sa pun la punct personajul, am citit carti, am vazut filme. Joc rolul Azizei, o tanara de origine musulmana, este un rol de compozitie pentru mine. Primul pas a fost participarea la casting, m-am dus acolo cu dorinta de a da maxim din ce pot eu. Mi s-a cerut sa am o explozie de emotii si sa ma pun intr-o situatie in care nu am mai fost pana atunci si mi-a reusit, am fost o surpriza placuta chiar si pentru mine. Am avut sansa sa fiu aleasa din cateva zeci de fete si cand am aflat ca am trecut testul am trait sentimente unice, de bucurie maxima. O sa-mi aduc aminte de ziua asta toata viata, cu siguranta. Iar acum tot ce vreau este ca, atunci cand oamenii se vor uita la “Iubire si onoare” si vor vedea personajul meu, sa creada in povestea ei”, spune Ioana Picos. Andreea Apetre va fi Tutu, o politista care face parte dintr-o structura secreta de securitate nationala. Si ea a fost aleasa de producatori tot in urma unui casting. ”A fost o asteptare crunta, de la casting pana la debutul repetitiilor. Cand am inceput a fost extrem de incitant, imi place sa lucrez cu actorii, cu regizorii, sa merg la filmari in Buftea. Cand m-am prezentat la casting am venit sa joc, imi doream enorm un rol. Un lucru e cert-emotiile la un casting sunt mult mai mari decat atunci cand auzi “actiune!” pentru prima data pentru ca, atunci cand filmezi, poti sa-l intrebi pe regizor, sa-i ceri sfatul, la un casting ai senzatia ca toata lumea sta si te judeca”, marturiseste Andreea.
Fascinat de lumea teatrului si filmului inca din copilarie, Umar Aziz Jasim in momentul in care a auzit de castingul de pe site-ul www.acasatv.ro a aplicat fara sa stea pe ganduri: “De mic am simtit o chemare catre actorie, dar parintii meu nu m-au lasat sa urmez o facultate pe acest profil. Am auzit ca se cauta protagonisti pentru noul proiect din Buftea si am aplicat, dar fara sa am prea multe sperante ca voi fi ales sau ca voi ajunge pe platourile de filmare. Cand m-au anuntat ca am fost selectat in ultima lista am hotarat sa imi eliberez mintea si inima de toate gandurile si sa fac tot posibilul sa ma concentrez pe aceasta sansa”, povesteste Umar.
In telenovela “Iubire si onoare”, Mihai Petre o va avea partenera pe Ana Cristina Calin, cea care va juca rolul Dalilei, iubita lui Ovidiu. “Producatorii m-au vazut pe micul ecran, am fost si la casting pentru “Inima de tigan”. Mie imi place foarte mult ceea ce joc, este un rol de compozitie, Dalila are o relatie dubioasa cu Ovidiu si la un moment dat intra in “gasca de Dorobanti”. Este un personaj diferit fata de ceea ce am jucat pana acum si ma simt foarte bine aici, in sanul echipei de la Buftea”, spune Ana Cristina.
Din toamna, ACASA, in telenovela “Iubire si onoare”, tineri care si-au vazul visul implinit, acela de a juca intr-o productie MediaPro Pictures, alesi in urma unui casting riguros, ii vor purta pe telespectatori intr-o poveste de dragoste cu iz oriental plina de rasturnari de situatie, tradare si pasiune.
| edit post

Sărbătoriţii zilei

Posted On 00:02 by Devoratorul de TV | 0 comentarii


Astăzi, 25 august, avem cinsprezece sărbătoriţi.

Christian LeBlanc (foto) din “Tanar si nelinistit” împlineşte 52 de ani,
Rachel Bilson (foto) din “The OC” - 29 de ani,
Rocsana Marcu din "Teasnitii" - 29 de ani,
Cameron Mathison din “All My Children” - 41 de ani,
Raz Degan din “Printesa” - 42 de ani,
Blair Underwood din “Sex in the city” şi “LAX” - 46 de ani,
Billy Ray Cyrus din “Doc” şi “Hannah Montana” - 49 de ani,
Ally Walker din “Profiler” - 49 de ani,
Michelle Alvarez din “Peregrina” - 19 ani,
Jensen Atwood din “Noah’s Arc” - 34 de ani,
Ashley Crow din “Heroes” - 50 de ani,
Blake Lively din “Gossip Girl” - 23 de ani
Tom Skerrit din “Frati si surori” - 77 de ani.
Alexander Skarsgård din "True Blood" - 34 de ani,
Ioan Isaiu din "Secretul Mariei", "Vocea inimii", "Ingerasii", "Aniela" si "Iubire si onoare" - 41 de ani.

Gossip TV şi Devoratorul de TV le urează "La Mulţi Ani!".
| edit post
Astazi, marele actor Sebastian Papaiani isi aniverseaza ziua de nastere. Actorul din "Numai iubirea", "Pacala", "Lacrimi de iubire", "Daria, iubirea mea" sau "Nimeni nu-i perfect" implineste 74 de ani. Gossip TV si Devoratorul de TV ii ureaza "La Multi Ani!".
| edit post

Telemundo vrea actori de la Televisa

Posted On 22:56 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Canalul Telemundo s-a aratat interesat de actorii Adela Noriega (foto) din "Focul iubirii", Jorge Salinas, Marlene Favela şi Sebastian Zurita care au contract cu Televisa. Postul ar vrea sa faca un remake dupa telenovela "La Hiena" (1973) si ar avea nevoie de actorii despre care am scris mai sus.
| edit post

Pedeapsa pentru asistenta Gabrielei Spanic

Posted On 22:47 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Ati putut citi povestea Gabrielei Spanic care era sa fie ucisa de asistenta ei precum in cartile politiste. Insa adevarul a fost dat la iveala, iar vedeta din "Soy tu Duena" si familia ei au scapat cu bine. Nu acelasi lucru se poate spune despre asistenta Gabrielei, Marcia Celeste Fernández care va sta la inchisoare 20 de ani. "Credeam ca astfel de lucruri se intampla doar in telenovele si carti politiste. Iata ca m-am inselat" a declarat actrita.
| edit post

Betty cea urâtă în doliu

Posted On 17:17 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Vedeta serialului "Betty cea urâtă din New York", produsă de postul ABC, este în doliu. Tatăl actriţei America Ferrera a decedat de curând şi actriţa suferă cumplit, mai ales că părinţii ei erau despărţiţi şi nu ştie dacă mama sa va veni la înmormântare.
| edit post

Un director de teatru în Narcisa sălbatică

Posted On 17:08 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Gabriel Dutu va face parte din distributia noului proiect difuzat de Antena 1 incepand cu aceasta toamna. In „Narcisa salbatica”, Gabriel va da viata personajului principal Tudor Preda si va infrunta o provocare incredibila a destinului. Personajul principal masculin al serialului „Narcisa salbatica”, Tudor Preda - un avocat de succes, va prinde viata sub interpretarea lui Gabriel Dutu, actor cu experienta si director adjunct al Teatrului Bacovia din Bacau. Dupa aproape 20 de ani de cariera artistica, Gabriel este la primul proiect de gen, proiect a carui provocare a intâmpinat-o cu entuziasm si incredere. Gabriel Dutu a acceptat sa se alature echipei telenovelei de la Antena 1 dupa ce Ciprian Dumitrascu a fost nevoit sa se retraga din motive personale. Acesta va trebui sa plece sa filmeze in afara tarii, conform unui contract finalizat in trecut, dar care, conform clauzelor, permite reluarea filamarilor si dupa ce proiectul in sine a fost incheiat. Reprezentantii Antena 1, Tandem Film si casa de productie din strainatate au incercat sa gaseasca o solutie, astfel incât Ciprian Dumitrascu sa isi poata duce rolul de aici la bun sfârsit, insa din pacate, acest lucru nu a fost posibil. Cu o intriga si personaje spectaculoase, „Narcisa salbatica” va transforma toamna aceasta intr-un sezon al bucuriei de a trai viata redescoperind adevaratele valori umane, dragostea sincera, dar si tensiunea unor relatii imposibile. Subiectele tabu sunt si ele parte din povestea Narcisei, care incepe cu o provocare incredibila.
| edit post

Câştigă invitaţii la Step Up 3D

Posted On 16:28 by Devoratorul de TV | 1 comentarii

Pe 3 septembrie, la ora 19.00, Trupa Simplu te provoaca la un concurs de zile mari la Movieplex: Urban Dance Jam, http://www.movieplex.ro/stepup3d/. Cele mai bune trupe se vor « bate » in miscari spectaculoase de street dance, doar una fiind declarata castigatoare.

Cumpara-ti acum bilet la Step Up 3D la Movieplex si intra in lumea magica a dansului fara reguli.

Mai mult de atat, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele 3 invitatii duble la Step Up 3D/ Dansul dragostei 3D la cinematograful Movieplex.

Pentru ce film celebru jurizeaza Trupa Simplu cel mai tare concurs de street-dance pe 3 septembrie, in Bucuresti?

Step Up 3D/ Dansul dragostei 3D
Save the Last Dance/ In ritm de Hip Hop
Shall We Dance?/ Sa dansam?

Răspunde corect până miercuri, 3 septembrie, ora 14.00, pe adresa office.gossiptv@gmail.com şi poţi merge la un super film! Nu-l rata!
| edit post

Mitchel Musso îşi lansează albumul

Posted On 16:20 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Nu se ştie încă o dată anume, însă actorul din "Hannah Montana" şi "Pair of Kings" promite că fanii vor avea o surpriză curând. "Nici nu ştiţi ce v-am pregătit. Voi lansa în curând coperta şi voi mai avea şi alte surprize pentru voi", a mărturisit Mitchel Musso.
| edit post

Jaqueline Bracamontes, o mătuşă fericită

Posted On 16:11 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Vedeta din "Sortilegio" a devenit de curând mătuşă. Alma, sora actriţei Jaqueline Bracamontes a născut pe 16 august. Actriţa era foarte fericită că i-a venit pe lume cel de-al doilea nepot şi a declarat că îşi doreşte să devină şi ea mamă cât de curând, mai ales că după ce l-a ţinut pe micuţ în braţe a avut sentimente de bucurie.
| edit post

Edith Gonzalez într-o nouă telenovelă

Posted On 15:45 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Deşi se pregăteşte de nuntă şi să devină din nou mamă, actriţa Edith González are un nou contract cu de exclusivitate cu Televisa pe o perioadă de cinci ani. Actriţa din "Dona Barbara" şi "Cameleonii" va juca în versiunea mexicană “A corazón abierto” după serialul "Anatomia lui Grey". Edith îi va avea parteneri pe argentini-anul Diego Olivera şi mexicanul Sergio Basañez.
| edit post

118 oameni pentru Iubire şi onoare

Posted On 11:38 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Telenovela “Iubire si onoare”, difuzata din aceasta toamna, ACASA, este rodul muncii unei echipe, formata din 118 oameni, aflati in spatele camerelor de luat vederi, oameni care de luni pana vineri, de dimineata si pana noaptea tarziu, muncesc pentru a aduce celor de ACASA o productie exotica cu un subiect incendiar.
Intreaga poveste a pornit de la un articol dintr-un ziar britanic, The Sunday Telegraph, citit de producatorul general Ruxandra Ion. ”De la articolul de ziar a inceput totul! Apoi carti, filme, iesiri in Bucuresti, mii de cercetari pe internet, discutii cu Amnesty International... A urmat creatia. In multe zile, pentru ca noi suntem oameni. Sorina Ungureanu si Simona Macovei (scenariste), Iura Luncasu, regizorul, Bianca Popescu (producator creativ) si cu mine, am inceput sa ne intalnim si sa "batem campii". Asa s-au nascut Ilinca, Amir, familia emirului Hussein El Jisr, "gasca de Dorobanti",etc. Toate personajele din serial sunt pura fictiune. Este posibil ca in timpul vizionarii sa vi se para ca anumite povesti legate de personajele noastre sunt "trase de par". Va asigur ca sunt inspirate din realitatea anului 2010”.
Parte din echipa de profesionisti care se afla in spatele telenovelei “Iubire si onoare”, alaturi de Ruxandra Ion, sunt si Bianca Popescu, producator creativ si Alex Cseh, producator executiv. “Telespectatorii vor fi cuceriti de o poveste de iubire intensa si foarte frumoasa, de o lume fascinanta, cu un parfum special, plina de muzica si dans, bogatie si traditii care ne vor fermeca, indigna, cuceri.Daca vom auzi de la telespectatori ca au o problema ca nu se mai pot dezlipi de televizor de la 8 si jumatate seara, inseamna ca ne-am atins scopul. Noi lucram impreuna de multi ani si cu fiecare proiect incercam sa facem lucruri mai bune, mai frumoase, invatam de la an la an mai multe. In acest an facem prima telenovela full HD si suntem foarte mandri de asta. De la „Numai iubirea”, prima telenovela romaneasca, acum am reusit sa facem prima telenovela full HD din Romania, evident ca suntem foarte incantati si o sa vedeti imagini minunate, din toamna asta, numai ACASA”, spune Bianca Popescu.
Regizorii Iura Luncasu, Alex Fotea, Camelia Popa, Bogdan Dumitrescu, Adrian Tapciuc coordoneaza, zi de zi, zeci de oameni de la operatori imagine pana la scenografi sau tehnicieni de lumini. Alaturi de ei, scenaristele Simona Macovei si Sorina Ungureanu vor aduce pe micul ecran, in aceasta toamna, o frumoasa poveste despre iubire, tradare si secrete bine pastrate.
Iura Luncasu, coordonatorul echipei de regizori si cel care a stat in spatele camerei de luat vederi la realizarea unor productii care au facut istorie ACASA crede ca orice proiect aflat la debut este dificil: “Fiecare proiect a fost aparte, la fel este si cel care se va difuza din toamna, ACASA. In general, nu cred in retete. Reteta inseamna sablon si cred ca ar fi o greseala sa gandesc asa. Ma ghidez de fiecare data dupa o poveste cu personaje stabilite, cu propria traiectorie si investesc toate resursele pe care le am”, spune Iura. Cat despre drumul spre succes el este simplu in viziunea regizorului. “Eu cred ca poti avea succes daca ai o distributie bine aleasa, daca povestea functioneaza si este credibila. Nu a fost usor la filmarile din Turcia pentru “Iubire si onoare”, dar ce a iesit este spectaculos. Provocarea pentru mine este de fapt sa reusesc sa imi ating obiectivele pe care mi le setez. In cazul asta, sa sustin o poveste care sa placa si sa trezeasca dorinta de vizionare".
Regizorul Alex Fotea isi doreste ca noua telenovela “Iubire si onoare” sa ii conduca pe telespectatori intr-o lume exotica si mondena, in egala masura: “Noi incercam, pe langa exotismul lumii arabe, sa aducem in fata telespectatorului o lume spumoasa, plina de viata, un soi de lume ideala in care nu trebuie sa faci altceva decat sa te distrezi. Sa nu ridici un deget, sa stai toata ziua si sa-ti vina banii, sa nu fie nevoie sa muncesti pentru ei. La filmari ne amuzam foarte tare pentru ca sunt multe momente foarte haioase si situatii cu care noi, cei din echipa, nu ne-am confruntat in viata de zi cu zi. Desi pare simplu e greu sa redai statul degeaba, trebuie sa ai multa imaginatie”, spune amuzat Alex Fotea.
Colegul lui, Bogdan Dumitrescu a fost impresionat, inca de la primul contact, de exotismul celei mai recente productii MediaPro Pictures: ”Am fost foarte atras de universul arabesc, care este exotic si “miroase” frumos. Avem un fir epic rupt din realitate, crima de onoare, o practica reala care, cu siguranata, va starni sentimente controversate si va naste discutii pentru ca oamenii vor fi foarte curioasi sa vada realitatea. Tot ce ne dorim este sa cream personaje memorabile si o poveste frumoasa”, spune Bogdan.
Adrian Tapciuc, regizorul secund al productiei marturiseste: “Iubire si onoare” este un proiect cu multe locatii, multe exterioare, o echipa mare de actori, din fericire insa lucram de ceva timp impreuna si, tocmai de aceea, lucrurile merg foarte bine. Eu ma ocup de partea “mai mondena” a productiei, dar recunosc ca mai trag cu ochiul si la ce se intampla in lumea araba”.
De pregatirea actorilor si de primul lor contact cu rolurile s-a ocupat regizoarea Camelia Popa. „Documentarea si studiul individual pentru constructia lumii arabe prezenta in telenovela noastra, s-au facut cu minutiozitate si maximum de atentie. Detaliile sunt extrem de importante pentru constituirea atmosferei tipic musulmane, iar actorii au fost incantati de provocare si si-au asumat personajele mai repede si mai bine decat ne asteptam. Cea mai mare provocare a acestui proiect este tocmai participarea si implicarea telespectatorului in poveste, pana la capat.”
Telenovela “Iubire si onoare” mai beneficiaza si de aportul unei echipe imbatabile de scenariste: Simona Macovei si Sorina Ungureanu. Cele doua au stat in spatele mega succeselor “Inima de tigan” si “Regina” si sunt gata sa puna pe hartie o noua poveste fascinanta pentru cei de acasa. “Noi credem ca televiziunea e o munca de echipa. Nu poti sa fi de unul singur in meseria asta! Cine nu a inteles ca echipa e cheia succesului mai bine se duce acasa si scrie romane in linistea biroului. Noi suntem o echipa de 10 ani si nu prea am dat gres pana acum”, mai spune Simona.
Alaturi de ea, in munca titanica de a scrie scenariul unei productii de televiziune de succes se afla, zi de zi, Sorina Ungureanu. “Am inceput sa ne documentam in urma cu aproape un an, din momentul in care am aflat ca vom scrie despre o lume foarte diferita de a noastra. Simona si cu mine avem principii de viata foarte asemanatoare, ne place sa dezvoltam pas cu pas povestea si intotdeauna ne completam foarte bine in procesul creativ. Nu suntem numai bune colege, suntem si foarte bune prietene si atunci cand muncesti atat de mult e important sa stii ca ai alaturi pe cineva care te cunoaste si are incredere in tine”, spune Sorina.
Telenovela “Iubire si onoare”, o poveste superba de dragoste intre un musulman si o romanca, are toate ingredientele unui succes in spatele caruia se afla, alaturi de actori foarte talentati, o echipa de profesionisti dedicata si pregatita sa ii duca pe telespectatori intr-o lume cu aroma orientala.
| edit post

Ashley Green pe coperta noului Bravo Girl!

Posted On 10:12 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

A apărut noul număr al revistei Bravo Girl care are o mulţime de surprize. De pe copertă vă zâmbeşte vedeta din "Saga Twilight" Ashley Green, iar în interior aveţi un poster cu David Henrie din "Magicienii din Waverly Place" şi un interviu exclusiv cu Benjamin Rojas din serialul "Jake&Blake". Nu rataţi un super număr al revistei
| edit post

Sărbătoriţii zilei

Posted On 00:02 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Astăzi, 24 august, avem şapte sărbătoriţi.

Chad Michael Murray (foto) din “Fetele Gilmore”, “Cei mai frumosi ani” şi “Casa de ceara” împlineşte 29 de ani,
Steve Guttenberg din “Academia de poliţie” şi “Veronica Mars” - 52 de ani,
Rupert Grint din “Harry Potter” - 22 de ani,
Christopher Parker din “EastEnders” şi “Hotel Babylon” - 27 de ani,
David Chappelle din “Chappelle Swow” şi “Buddies” - 37 de ani,
Alex O'Loughlin din "Moonlight" şi "The Shield" - 34 de ani,
Anne Archer din ""Privileged" - 63 de ani,

Gossip TV şi Devoratorul de TV le urează "La Mulţi Ani!".
| edit post
Actrita din "Prisoniera" si "Soy tu duena" traieste o adevarata telenovela. Si asta pentru ca in ultimele luni Gabriela Spanic, mama si fiul ei au fost la un pas sa fie otraviti. Actrita a acuzat dureri si oboseala, insa a crezut ca e din cauza ritmului alert de filmare, apoi ca este din cauza felului in care se hranea. Numai ca niciunul din aceste motive nu au stat la baza problemelor actritei ci faptul ca ea impreuna cu mama, doica si fiul erau otraviti incetul cu incetul. Vinovata era Maria Celeste Fernandez , asistenta sa, mâna dreaptă şi confidenta actritei. Din fericire actrita si mama ei au mers imediat la politie si au denuntat-o pe vinovata. Aceasta a fost repede arestata si chiar s-au gasit asupra ei fiole din otrava (sulfura de amoniu) cu care incerca sa otraveasca familia Gabrielei. Cu adevarat o poveste de telenovela.
| edit post

A semnat contract pe 5 ani

Posted On 17:13 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Actorul Jorge Aravena a primit o nouă ofertă. Acesta a semnat un contract pe 5 ani cu postul Televisa. Actorul care a împlinit de curând 20 de ani de carieră este foarte fericit că a semnat acest contract şi speră să se descurce cât poate de bine.
| edit post

Juan Alfonso Baptista joacă din nou

Posted On 16:05 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Actorul din "Pasión de gavilanes" a revenit în atenţia fanilor cu noi provocări. Juan Alfonso Baptista sau "El Gato" a apărut anul acesta în "Pasapalabra", în propriul rol şi a acceptat să joace în “Sacrificio de mujer”. Alături de acesta vor mai juca Geraldine Bazán, Pablo Azar, Mariana Torres, Liliana Rodríguez, Flor Núñez, Ximena Duque, Pedro Moreno şi alţii.
| edit post

A apărut un nou număr al revistei TV Mania

Posted On 16:00 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Noul număr al revistei TV Mania cu Andreea Berecleanu a apărut astăzi pe piaţă. Din acest număr mai puteţi afla amănunte despre True Blood, Liv Tyler, Sandra Bullock şi ce mai puteţi vedea la TV.
| edit post

Lorena Rojas merge în continuare la doctor

Posted On 15:54 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Actriţa din ”Ladrón de corazones” şi ”El cuerpo del deseo" - "Trupul dorit" nu a scăpat de tot de probleme. Şi sta pentru că Lorena Rojas trebuie să meargă la doctor pentru a face controale de rutină. Vedeta are acum un nou angajament însă merge regulat la medic pentru a nu reveni problemele.
| edit post

Demi Lovato a primit o casă

Posted On 15:43 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Vedeta din serialul "Sonny şi steluţa ei norocoasă" şi "Camp Rock" a sărbătorit din plin cei 18 ani. Demi Lovato a primit un cadou special de la părinţi, o casă. Din păcate, fosta ei cea mai bună prietenă Selena Gomez nu a participat la petrecerea dată în cinstea ei şi se pare că nici nu va avea o colaborare cu ea pe viitorul album.
| edit post

Ioan Isaiu s-a împrietenit cu nargileaua

Posted On 11:09 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Ioan Isaiu, interpretul lui Dan Stuttman in telenovela toamnei, “Iubire si onoare”, o productie MediaPro Pictures ce va fi difuzata, ACASA, a profitat de clipele de relaxare de pe platourile de filmare din Turcia pentru a trage din narghilea.
Dupa ore lungi de filmare, seara, Ioan a gasit o terasa turceasca unde a fumat, alaturi de localnici, narghilea adevarata: “Prima oara cand am ajuns in oras, am vrut sa ma asez la o terasa impreuna cu colegii mei din echipa si sa savuram o narghilea 'de la mama ei'. Tot ritualul te trimite la vremuri apuse dar in acelasi timp iti da o senzatie de tihna. Am ales tutun cu gust de mar si aroma care ne-a invaluit pufaind din acel alambic plin de fum, ne-a facut sa ne simtim cu siguranta in Turcia”, isi aminteste actorul.
In aventura sa pe strazile din Bodrum, Ioan Isaiu a fost insotit si de alti colegi, printre care Radu Valcan si Madalina Draghici, alaturi de care s-a bucurat, din plin, de ospitalitatea localnicilor.
Din aceasta toamna, ACASA, in “Iubire si onoare”, Ioan Isaiu ii va da viata lui Dan Stuttman, un personaj misterios, controversat, a carui viata este marcata de secrete ce pot distruge destine.
Imagini in exclusivitate cu Ioan Isaiu la Bodrum si un interviu spumos cu acesta pot fi urmarite, in aceasta seara la “Povestiri de noapte”.
| edit post

Sarbatoritii zilei

Posted On 00:02 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Astazi, 23 august, avem unsprezece sarbatoriti.

Pablo Montero (foto) din “Rebeca” si "Focul iubirii" implineste 36 de ani,
Aaron Douglas din “Battlester Galactica” - 39 de ani,
Jay Mohr din “Family guy”, “Fastlane” si “Mesaje de dincolo” - 40 de ani,
Laura Flores din “Piel de otono” - 47 de ani,
Chris Potter din “Andromeda” si “Tinar si nelinistit” - 50 de ani,
Shelly Long din “Cheers” - 61 de ani,
Charles Busch din “Oz, inchisoarea federala” - 56 de ani,
Lamia Beligan din “La Urgenta” - 44 de ani,
Scott Caan din "Anturaj" - 34 de ani,
Barbara Eden din "I Dream of Jeannie" si "Dallas" - 76 de ani
Liliana Pana din "Burlacii", "Anticamera" si "La Urgenta" - 46 de ani,

Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani".
| edit post
Interpreta Isabellei din "Saracii tineri bogati" a primit un nou rol. Actrita Margarita Muñoz va juca in "Secretos de familia", o noua telenovela produsa de Canal Caracol, in care se spune povestea de viata a cinci femei din generatii diferite, acestea fiind interpretate de Margarita Muñoz, María Cecilia Botero, Marcela Carvajal, Raquel Ercole si Patricia Vásquez
| edit post

Starurile din True Blood s-au casatorit

Posted On 17:39 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Anna Paquin si Stephen Moyer s-au casatorit la un an de cand s-au logodit. Cei doi au facut nunta intr-o ceremonie intima, la o reşedinţă privată în Malibu, California, sâmbăta aceasta. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la True Blood. Ei au schimbat juramintele intr-un cort pe plaja alaturi de mai multi prieteni si cei din familie.
| edit post

Flacara si-a pierdut dintii de aur la Nisa

Posted On 11:53 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Echipa de la “State si Flacara – vacanta la Nisa” s-a aflat pentru 10 zile pe Coasta de Azur, unde a fost filmata cea mai mare parte a lung-metrajului ce va fi difuzat in aceasta toamna la ProTV. Locatiile alese au fost si de data aceasta spectaculoase si extrem de pitoresti. Carmen Tanase, Gheorghe Visu, Doinita Oancea, Octavian Strunila, Cabral, Costin Sforaru, Loredana si Pavel Bartos au filmat pe plaja din Nisa, in port, la castelul aflat in varful unui deal chiar in centrul orasului, pe stradutele ascunse sau pe arterele principale.
Cele 10 zile petrecute pe Coasta de Azur nu au fost lipsite de peripetii. Chiar la primele secvente, in urma unei scene in care trebuia sa tipe la State (Gheorghe Visu), Carmen Tanase a pierdut dintii de aur pe care personajul ei ii poarta in film. Chiar daca imediat dupa aceea intreaga echipa a inceput sa ii caute, totul a fost in zadar, fiind imposibil sa mai gasesti ceva ascuns in pietrisul de pe plaja. “Eu trebuia sa incep sa tip si cred ca acela a fost momentul in care i-am pierdut. Mi-am dat seama ca nu-I mai am abia dupa ce s-a strigat “stop”. M-am speriat pentru ca erau singura pereche, mulajul dupa care au fost facuti era la Bucuresti, iar noi nu puteam filma fara ei”, a povestit Carmen Tanase. Echipa de machiaj a gasit insa imediat o solutie pentru a-I inlocui si filmarile au putut continua.
Peripetii au existat si in ceea ce o priveste pe Loredana. Din cauza eruptiei vulcanice care a paralizat tot traficul aerian, Loredana a trebuit sa vina la Nisa cu masina. Artista a ajuns cu doar cateva ore inainte de filmare, dar s-a pus imediat pe treaba. Asa cum era de asteptat, Rodia, personajul pe care Lori in interpreteaza atat in lung-metraj cat si in serialul “Mostenirea”, a facut furori pe Coasta de Azur. Prezenta excentrica, aceasta a reusit sa atraga toate privirile trecatorilor. Mai mult, un grup de turisti straini, impresionati de look-ul loredanei au intrebat daca nu este posibil sa faca si ei figuratie in aceasta productie.
Pe tot parcursul filmarilor, actorii au fost abordati de foarte multi romani care fie se aflau in vacanta, fie locuiau acolo. “Cand am auzit ca vom filma la Nisa, nu m-am gandit nicio clipa ca vom intalni atat de multi romani. Indiferent daca eram la filmare, pe strada sau intr-un magazin, ne auzeam tot timpul numele, iar oamenii veneau la noi pentru fotografii”, a povestit Doinita Oancea. In aceasta deplasare, echipa de la “State si Flacara – vacanta la Nisa” a aflat ca si francezii sunt fani ai acestor personaje. In timp ce filmau pe strazile din central orasului o vanzatoarea i-a abordat pentru a cere un autograf. Ea le-a povestit ca sotul ei este roman si ii urmareste de ceva vreme, dar ca in timp a inceput si ea sa ii indrageasca.
| edit post

Sarbatoritii zilei

Posted On 00:02 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Astazi, 22 august, avem noua sarbatoriti.

Adewale Akinnuoye – Agbaje din “Lost” si “Oz, Inchisoarea federala“ implineste 43 de ani,
Rodrigio Santoro din “Lost” - 35 de ani,
Colm Feore din “Sling and Arrows”, “Battlester Galactica” si “Empire” - 52 de ani,
Jennifer Finnigan (foto) din “Tanar si nelinistit”, “Dragoste si putere”, “Crossing Jordan”, “Commited” si “Close to Home” - 31 de ani,
Jenna Leigh Green din “Sabrina, vrajitoarea adolecenta“ - 33 de ani,
Valerie Harper din “Valerie” - 71 de ani,
Brandon Quintin Adams din “Moesha” si “South Beach” - 31 de ani,
Ty Burrell din “Back To You” - 43 de ani,
Laura Breckendrige din “In familie” si "Gossip Girl" - 27 de ani,

Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani".
| edit post

Stirea de la prima ora. Thalia in reclame

Posted On 00:00 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Thalia a pozat pentru asi face reclama la colectia de toamna pentru firma de haine "C&A". Aveti alaturi fotografiile.

| edit post

Josh Holloway are un nou angajament

Posted On 14:55 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Dupa ce a jucat in "Lost: Naufragiatii" in rolul lui Sawyer, actorul Josh Holloway a primit un nou rol. S-ar parea ca acesta a fost ofertat de postul NBC pentru a aparea in noua productie “The Rockford Files”.
| edit post

Michael J. Fox revine in televiziune

Posted On 14:36 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Desi sufera de Parkinson si a stat o vreme in spatele camerelor de luat vederi, acum se va intoarce in fata camerelor de luat vederi. Astfel ca Michael J. Fox va reveni in serialul "The Good Wife", unde va juca rolul unui avocat ce se numeste Simon Canning. El a mai jucat un rol principal in "Spin City".
| edit post

Trasnitii revin la Prima cu noutati

Posted On 13:52 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

In septembrie, pe 6, se lanseaza la Prima TV al 15-lea sezon al celui mai indragit sitcom din Romania! Desiree revine in peisaj, iar Sofia, nepoata Cotoroantei, urzeste intrigi si-i face zile amare Marlanului, pornit sa o cucereasca cu orice pret, acum ca afacerile prospera. Cum isi continua Afrodita (Rocsana Marcu) si Chiorete complicata relatie, ce pun la cale Desiree si mama lui Gogoase, si in ce incurcaturi intra Ema, Van Damme si Teo, vedeti din 6 septembrie, in noul sezon „Trasnitii”.
Inca o bomba sexy urmeaza sa explodeze in vila “Trasnitilor”! Lavinia Stoica, ambitioasa protejata a mamei lui Gogoase, complica si mai mult vietile personajelor din cel mai longeviv sitcom romanesc. “Eu interpretez rolul Sofiei, o “piti” de la tara, care vine la oras hotarata sa cucereasca barbatii. Nu orice barbat, ci unul cu bani, evident. Sofia este nepoata Babei si lucreaza ca secretara in biroul Marlanului. Cum era de asteptat, Marlanu’ face o pasiune pentru ea, si mai departe... nu va spun ce se va intampla. Trebuie sa ne urmariti in septembrie!”, a spus Lavinia.
| edit post

Se intoarce Supernatural

Posted On 13:26 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Din 23 august, la Pro TV se va intoarce cel de-al cincilea sezon din serialul "Supernatural". Ii veti vedea din nou pe Jared Padalecki si Jensen Ackles in rolurile principale, iar pe Paris Hilton intr-un rol secundar in episodul cinci. Serialul va fi difuzat in fiecare seara de luni pina joi, de la ora 23.00.
| edit post

Sarbatoritii zilei

Posted On 00:02 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Astazi, 21 august, avem opt sarbatoriti.

Hayden Panettiere (foto) din “Heroes”, “The Guiding Light”, “Ally McBeal” si “Malcolm in the Midlle” - 21 de ani,
Cody Kasch din “Neveste disperate” si “ER” - 23 de ani,
Alicia Witt din “Cybill” si “Ally McBeal” - 35 de ani,
Carrie Ann Moss din “Fotomodelele”, “Matrix” si “Efecte speciale” - 43 de ani,
Kim Cattrall din “Angel Fals” si “Totul despre sex” - 54 de ani,
Carlos Montilla “Mariu” si “Ciudad bendida” - 45 de ani,
Loretta Devine din “Greys Anatomy” si “Eli Stone” - 61 de ani,
Richmond Arquette din "Dirt" - 47 de ani.

Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".
| edit post

Stirea de la prima ora! Mar del amor vine Acasa

Posted On 00:00 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Pe 4 septembrie va fi difuzat Acasa ultimul episod din telenovela "Impreuna pentru totdeauna" cu Fernando Colunga, Lucero si Silvia Navarro in rolurile principale. Iar din 6 septembrie, Acasa va incepe de la 18.30 o noua poveste foarte asteptata de fani, "O mare de pasiune" - "Mar del Amor" cu Zurie Vega, Mario Cimarro si Ninel Conde in rolurile principale.
| edit post

Demi Lovato şi-a serbat ziua mai devreme

Posted On 16:43 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Deşi azi vedeta din "Sonny şi steluţa ei norocoasă" şi "Camp Rock" îşi aniversa ziua de naştere, petrecerea a fost mai devreme. Aşa că Demi Lovato a avut parte de mai multe surprize, un super tort dar şi prietenii ei de la Jonas Brothers sau sora sa care i-au făcut super cadouri.

| edit post

O nouă poză promo pentru The Vampire Diaries

Posted On 16:40 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

A apărut o nouă fotografie promoţională din sezonul doi al serialului "The Vampire Diaries" pe care o vedeţi alături.
| edit post