Cine joacă în Narcisa sălbatică

Posted On 10:28 by Devoratorul de TV |

Din toamna acestui an, Antena 1 readuce aventura şi romantismul în casele telespectatorilor săi. Cu un scenariu semnat de celebrul actor argentinian, Gabriel Corrado, telenovela „Narcisa Sălbatică” devine un frumos basm al timpurilor noastre.
Scenariul „Narcisei Sălbatice” este semnat de Gabriel Corrado care mărturiseşte despre povestea sa că este „cea mai sensibilă poveste de dragoste”, iar producţia va purta semnătura Tandem Film. Proiectul se desfăşoară sub coordonarea Augustei Lazarov, Head of entertainement Antena 1 care pe perioada în care a locuit la Madrid a avut oportunitatea de a produce mai multe proiecte de acet fel şi a interacţiona cu specialişti în domeniu.Rolul Narcisei va fi interpretat de Steliana Puşcaş, iar cel al lui Tudor de Ciprian Dumitraşcu. Telespectatorii vor avea însă ocazia să îi vadă şi pe Tania Budi, Andrei Aradits, Nicole Duţu sau Antonia Ionescu în roluri importante.
Cu o intrigă şi personaje spectaculoase, „Narcisa Sălbatică” va transforma toamna aceasta într-un sezon al bucuriei de a trăi viaţa aşa cum este ea, cu surprizele, tristeţile şi mai ales zilele ei de fericire. Această frumoasă telenovelă va aduce aminte celor de acasă că magia încă mai există şi că momente de basm apar chiar şi atunci când realitatea spune poveşti mai puţin fericite. foto: Fotofactory, fotograf Sever Popescu
edit post
0 Response to 'Cine joacă în Narcisa sălbatică'

Trimiteți un comentariu