Cristi Iacob, Rodica Negrea şi Mihai Călin în Moştenirea

Posted On 12:44 by Devoratorul de TV |

Cristi Iacob este un alt nume important care se alatura distributiei din serialul “Mostenirea”, serial ce va fi difuzat in aceasta toamna la ProTV. Actorul va juca rolul lui Fabrizzio, un mafiot italian de clasa, crescut in spiritul “Familiei”. Acesta este de altfel un prieten bun al lui Don Luciano, pe care telespectatorii l-au cunoscut deja in “Regina”. Fabrizzioa este recent intors in tara, unde incearca tot felul de metode de a face bani, pentru a-si recastiga statutul. Acesta este consiliat permanent in demersurile lui de Nana (Rodica Negrea), femeia care i-a fost alaturi tatalui sau in perioada vietii si de la care a invatat cum se conduce o afacere de “Familie”. Personajul interpretat de Cristi Iacob este unchiul Carlei (Ramona Hanganu) pe care o iubeste nespus, dar care ii va aduce destule probleme. “In primul rand scenariul e excelent, cred ca e cel mai bun scenariu de serial pe care l-am cititi pana acum. In al doilea rand, fara sa perii pe nimeni, e una dintre cele mai tari, daca nu cea mai tare echipa cu care am lucrat si spun asta dupa ce am trecut prin zile grele de filmare cu secvente foarte multe. Despre Fabrizzio prefer sa nu vorbesc foarte mult si sa astept parerea publicului. Sper sa le placa ce fac pentru ca este un personaj care imi place foarte tare si in general rol negative sunt mult mai suculente”, a declarat Cristi Iacob.
Mihai Calin se alatura si el distributiei din serialul “Mostenirea”, revenind la rolul lui Relu Fieraru, personaj pe care l-a interpretat atat in “Inima de tigan” cat si in “Regina”. A vagabondat prin lume dupa plecarea din satra, insa nimic din ceea ce a facut nu poate fi motiv de lauda. In Italia a fost condamnat pentru omor, dar Fabrizio l-a scos din inchisoare si il foloseste drept unealta pentru inlaturarea eventualelor obstacole.
“Mostenirea”, serialul ce va fi difuzat in aceasta toamna la ProTV continua povestea din “Regina”, productia fenomen care s-a bucurat de un succes enorm la publicul din Romania.
edit post
0 Response to 'Cristi Iacob, Rodica Negrea şi Mihai Călin în Moştenirea'

Trimiteți un comentariu