Gina Pistol invitată specială în Iubire şi onoare

Posted On 11:47 by Devoratorul de TV |

Gina Pistol isi va juca propriul rol in cel mai recent proiect MediaPro Pictures pentru ACASA, telenovela “Iubire si onoare”. Personajul pe care il va interpreta intr-un episod este o femeie frumoasa, admirata, cunoscuta in lumea showbizului, care atrage blitzurile paparazzilor si se invarte in cafenelele din Dorobanti.
“Am acceptat cu placere propunerea de a juca in telenovela, inca nu am filmat, dar astept cu nerabdare, ii cunosc pe o parte dintre actorii cu care voi juca asa ca sunt convinsa ca filmarile vor merge ca pe roate”, povesteste Gina.
Dupa discutia pe care a avut-o cu producatorii telenovelei, Gina Pistol a plecat din Buftea cu textul pe care trebuie sa il invete pentru filmare. Ea are sprijinul oamenilor dragi din jurul ei, inclusiv al iubitul ei, Nicola care i-a urat succes in noua aventura actoriceasca pe care o va incepe.
Ginei i se pare foarte interesant subiectul telenovelei, povestea de iubire dintre un arab si o romanca si conflictul dintre doua lumi cu reguli si conceptii diferite: “Sunt multe lucuri pe care nu le stim despre lumea araba, le auzim doar de la altii. Cum a fost cazul telenovelei “Inima de tigan” care a tratat viata romilor. Productia “Iubire si onoare” trebuie urmarita pentru ca in felul acesta romanii vor afla lucruri interesante despre lumea orientala, care este foarte frumoasa, misterioasa, pasionala.”
edit post
0 Response to 'Gina Pistol invitată specială în Iubire şi onoare'

Trimiteți un comentariu