Goran Visnjic risca o “amenda” de 12 milioane de dolari

Posted On 13:39 by Devoratorul de TV |

Goran Visnjic, actorul care interpreteaza rolul dr. Luka Kovac in cel de-al paisprezecelea sezon al serialului “Spitalul de urgenta” (“ER”) difuzat de Pro Cinema in fiecare simbata si duminica, de la ora 19:00, risca o “amenda” de 12 milioane de dolari pentru ca a incalcat conditiile unui contract pe care l-a semnat in urma cu 14 ani.
Goran Visnjic a semnat, pe cind avea 24 de ani, o intelegere cu firma de impresariat Kvaro, prin care vedeta le ceda acestora dreptul sa-l reprezinte in toate contractele din afara tarii. Se pare ca, pina in acest moment, vedeta din “Spitalul de urgenta” ar fi cistigat in jur de 40 de milioane de dolari, iar firma de impresariat isi cere cota parte din cistigurile actorului.
Firma de impresariat l-a dat deja in judecata pe Visnjic, iar tribunalul din Zagreb a gasit justificata cererea acesteia, cu atit mai mult cu cit actorul avea virsta de 24 de ani si era angajatul unui teatru din capitala croata.
In acest caz, Visnjic are de platit firmei de impresariat 12 milioane de dolari, iar aceasta va avea si pe viitor dreptul la 30 % din toate cistigurile vedetei.
edit post
0 Response to 'Goran Visnjic risca o “amenda” de 12 milioane de dolari'

Trimiteți un comentariu