Kristen Bell, protagonista serialului “Veronica Mars” difuzat de Pro Cinema de luni pina vineri incepind cu ora 19:00, si-a gasit o noua cauza pentru care sa lupte – ajutarea animalelor cu nevoi speciale.
Vedeta din “Veronica Mars” a fost intotdeauna o mare iubitoare de animele. Aceasta pasiune a ei a mers atit de departe incit de la virsta de 11 ani Kristen a devenit vegetariana. Dupa cum explica actrita, aceasta s-a intimplat pentru ca nu reusea sa faca distinctia dintre animalele cu care se juca si pe care le iubea si cele pe care le taia cu cutitul in farfurie... Astfel, decizia s-a impus de la sine – fara animale in farfurie!
Mai nou, Kristen Bell a apelat la site-ul creat special de Edward Norton in asemenea scopuri, crowdrise.com, pentru a stringe fonduri destinate animalelor cu nevoi speciale. Actrita s-a inspirat pentru acesta actiune din experienta sa proprie. Sadie, catelusa lui Bell, care a fost salvata dupa dezastrul produs de uraganul Katrina, avea lipsa majoritatea dintilor si nici nu mai auzea, situatie rezolvata ulterior prin operatiile pe care i le-a facut Kristen.
“Era foarte dulce, afectuoasa si timida, insa era clar ca are nevoie de ingrijiri speciale”, spune protagonista din “Veronica Mars”, care este convinsa ca banii strinsi vor ajuta la construirea unor adaposturi pentru animalele abandonate.
edit post
0 Response to 'Kristen Bell stringe bani pentru animalele cu “nevoi speciale”'

Trimiteți un comentariu