Kyrei Sedgwick ii e frica de sfarsitul lumii

Posted On 09:28 by Devoratorul de TV |

Kyra Sedgwick, actriţa care este din ce în ce mai “Aproape de adevăr”, la Pro Cinema în fiecare luni şi marţi de la orele 20.00, este îngrozită că sfârşitul lumii ar putea veni în curând, dacă politicienii nu iau măsuri să protejeze planeta.
De curând, Congresul american a respins proiectul de lege pentru combaterea schimbărilor climatice, ceea ce a dezamăgit-o profund pe actriţa din “Aproape de adevăr”. Kyra Sedgwick este furioasă, deoarece proiectul de lege, care printre altele reglementa reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, a fost trecut cu vederea de Congresul Statelor Unite.
Ca reacţie la decizia politicienilor, Kyra Sedgwick şi-a îndemnat toţi fanii pe pagina ei de Twitter să le scrie senatorilor local şi să le forţeze mâna acestora să îi facă să se răzgândească. “Nimic nu este mai deprimant decât decizia Congresului de a nu adopta legea pentru combaterea schimbărilor climatice. Sunt îngrozită pentru noi toţi, în special pentru copiii noştri. Dacă simţiţi şi voi la fel, sunaţi sau scrieţi-le senatorilor şi spuneţi-le că sunteţi dezamăgiţi”, a comentat Kyra pe contul ei de Twitter.
edit post
0 Response to 'Kyrei Sedgwick ii e frica de sfarsitul lumii'

Trimiteți un comentariu