Narcisa salbatica, o noua telenovela la Antena 1

Posted On 12:00 by Devoratorul de TV |

Din toamna aceasta, Antena 1 oferă telespectatorilor săi un basm al timpurilor noastre, o poveste de iubire plină de sensibilitate şi mister. Deşi în noua producţie Antena 1 vor juca actori români foarte îndrăgiţi de cei de acasă, scenariul telenovelei “Narcisa Sălbatică” a fost scris de celebrul actor argentinian Gabriel Corrado.
Protagonista telenovelei este Narcisa, o foarte frumoasă tânără care locuieşte într-un sat împreună cu bunica sa în condiţii foarte precare. Narcisa a rămas orfană de mamă, iar despre tatăl ei nu ştie aproape nimic. Pentru a contribui la cheltuielile casei, ea lucrează ca model pentru un sculptor din sat.
Deşi părea că viaţa va fi pentru Narcisa o luptă continuă pentru supravieţuire, destinul său îi rezevă o mare surpriză, pe Tudor, un avocat de succes foarte atractiv. Viaţa celor doi protagonişti se va schimba într-o zi nefastă când în urma unui accident Narcisa îl salveză pe Tudor şi pe cei trei copii ai săi. Aventura acestei iubiri şi probele prin care protagoniştii vor trece fac din această poveste o lecţie de viaţă pentru toţi cei care au uitat că bunătatea, demnitatea şi curajul vin mereu însoţite de o recompensă pe măsură.
edit post
1 Response to 'Narcisa salbatica, o noua telenovela la Antena 1'
  1. Ioana
    http://gossip-tv.blogspot.com/2010/08/narcisa-salbatica-o-noua-telenovela-la.html?showComment=1281359358018#c1140541473209902775'> 9 august 2010 la 16:09

    Deci pana la urma e romaneasca, scrisa de Gabriel Corrado.
    Sa vedem ce-i si de capul ei ^^

     

Trimiteți un comentariu