Saisprezece tineri, o lupta decisiva si un singur vis, totul mizat pe o singura carte, care, daca este cistigatoare inseamna glorie, dar si aproape un milion de dolari – „Se cauta un Rocky” („Contender”), reality-show-ul al carui al treilea sezon va fi difuzat de Pro Cinema in premiera, din 17 iulie, le ofera pe toate acestea.
Sugar Ray Leonard este si de aceasta data gazda emisiunii in care saisprezece tineri boxeri de categorie mijlocie se lupta pe viata si pe moarte pentru a ajunge in fascinanta lume a celebritatilor, dar si pentru a pune mina pe marele premiu in valoare de 750.000 de dolari.
Legendarul Sugar Ray Leonard este totodata si mentorul celor 16 tineri, care, in urma selectiilor vor ramine, la sfirsitul primului episod, 10. „Cred ca, pentru cel de-al treilea sezon din Contender am nimerit combinatia ideala de luptatori – boxeri cu experienta, care au luptat la campionate mondiale, dar si debutanti care abia asteapta sa lupte la campionate mondiale”, spune Jeff Wald, unul dintre producatorii reality-show-ului. „Contender a devenit un brand global, care este simbolul boxului de calitate in ring si al fascinatiei oamenilor pentru acest sport, in afara ringului”, mai spune acesta.
Bika, Soliman, Santiago, Williams si Wells, care au luptat cu totii pentru titluri mondiale vor putea fi vazuti in cel de-al treilea sezon din „In ring cu Rocky”.
In dorinta de a spori calitatea spectacolului din ring, producatorii au inovat, fata de sezoanele trecute si in ceea ce priveste antrenorii. Tommy Gallagher si Jeremy Williams au fost inlocuiti cu Buddy McGirt, unul dintre cei mai buni antrenori din domeniu si Pepe Correa, care a lucrat cu Leonard si fostul campion la categorie grea, Lennox Lewis, printre altii, de-a lungul carierei sale de 40 de ani.
edit post
0 Response to 'Cel de-al treilea sezon din Se cauta un Rocky, in premiera, la Pro Cinema'

Trimiteți un comentariu