Noi vedete în Iubire şi onoare

Posted On 11:27 by Devoratorul de TV |

Dan Condurache revine pe platourile de filmare din Buftea in telenovela “Iubire si onoare”, ce va fi difuzata din toamna ACASA, in rolul comandantului structurii de securitate care isi traieste viata la maxim alaturi de iubita lui, Vivi (Irina Antonie). Din echipa agentilor secreti fac parte Ioan Isaiu, Alexandru Papadopol, Mircea Gheorghiu, si tinerii actori Andreea Apetre si Umar Aziz Jassim. Dan Condurache va construi un nou tip de personaj, cel al comandantului unei structuri de securitate ultrasecreta din Romania, Matei Stiuca, un om care a urcat toate treptele ierarhiei ca ofiter de contrainformatii specializat pe lumea araba. Pentru pregatirea acestui rol, Dan Condurache a vizionat mai multe filme politiste: “Am urmarit toti fostii, actualii si viitori politisti de la Washington DC, NYPD, pana la Hobita, si sper sa nu raman doar un adjectiv. Cu toata complicitatea regizorilor care, poate, nu s-au saturat inca de mine, voi urca muntele unei aventuri ce vrea sa surprinda, pentru ca altfel multa lume sta la coada profesiei. Am jucat handbal pe post de inter sau extrema. Pentru binele spectatorilor prefer sa raman in chinul extrem din "extrema cea mai extrema", muncitor cu cuvantul”. Despre noua colaborare cu ACASA, marele actor marturiseste: “Succesul apartine echipei, o echipa omogena care a ramas cam aceeasi inca de la inceputuri. Oamenii acestei echipe au trecut peste toate, ne-au suportat, ne-au sustinut si pe ploaie si pe vant, poate ma vor primi din nou printre ei, pentru ca am ingropat destule impreuna”, marturiseste zambind Dan Condurache. In telenovela “Iubire si onoare”, Irina Antonie va fi Vivi, amanta comandantului Matei Stiuca (Dan Condurache), o tanara originara din Bacau, care ar face orice sa iasa in evidenta, sa aiba bani si sa apara pe prima pagina in ziare: “Vivi este o fata foarte ambitioasa, risca totul pentru a fi acceptata intre tinerii bogati unde exista sansa de a gasi un barbat care sa-i ofere confortul financiar mult ravnit.
Pentru ca a avut o viata dura si plina de neajunsuri, ea lupta acum cu toate armele ei pentru a-si face loc in viata mondena. E frumoasa, iseata, stie ce vrea si se foloseste de toate atuurile ei. Este totusi inocenta si nu-si da seama de primejdiile existente. Am in comun cu personajul meu faptul ca amandoua suntem ambitioase, insa spre deosebire de ea, eu stiu ca pentru a-mi indelplini visele trebuie sa muncesc mult si sunt constienta ca toate realizarile vin la timpul lor” spune despre noul rol de la ACASA, Irina Antonie.
Claudiu (Alexandru Papadopol), unchiul Ilincai (Madalina Draghici), este numarul doi in structura de securitate nationala iar Ioan Isaiu (Dan Stuttman) este un agent al CIA care colaboreaza cu structura.
Mircea Gheorghiu il va interpreta pe Felix, unul dintre membrii structurii de securitate, un tip care pana cand nu se aseaza in fata calculatorului, este “autist”. In momentul in care lucreaza pe calculator, vorbirea lui devine coerenta, e articulat, foarte ordonat, capabil sa transmita informatia corect si fara intarzieri. E foarte constient ca are probleme de comunicare cu cei din jur si din aceasta cauza e mereu stresat: “E un geniu al tehnicii, specialist in tot ceea ce inseamna domeniul IT, omul care e in stare sa rezolve orice problema prin intermediul computerului. In ceea ce priveste relatiile interumane este total nepriceput si este considerat omul gafelor, il trimiti sa cumpere apa si vine cu un pulover pe gat. Pentru acest rol am invatat despre cum sa te pregatesti sa fii total nepriceput la orice in afara de calculator”, povesteste Mircea Gheorghiu. Andreea Apetre a absovit UNATC-ul acum doi ani si a avut un prim contact cu televiziunea
Andreea Apetre a absovit UNATC-ul acum doi ani si a avut un prim contact cu televiziunea atunci cand a jucat in serialul “Arestat la domiciliu” difuzat la Pro Tv. Andreea Apetre s-a inscris in luna ianuarie la castingul organizat pe site-ul www.acasatv.ro iar acum se afla la prima colaborare cu ACASA, cu rolul lui Tutu din telenovela “Iubire si onoare”. Tanara actrita este extrem de incantata ca a obtinut un rol in noul proiect MediaPro Pictures: “Tutu este o persoana foarte ambitioasa, dedicata muncii si car se descurca in orice situatie. Este singura femeie din structura si tocmai de aceea incearca sa demonstreze tot timpul ca poate fi in pas cu colegii ei. Este o femeie lipsita de complexe, cu simtul umorului si care nu prea pune pret pe viata ei personala, pentru ea totul se reduce la munca”. Mai mult, Andreea este foarte entuziasmata de atmosfera de pe platourile de filmare: “Am filmat cu regizorii Iura Luncasu si Alex Fotea, amandoi mi se par extrem de inventivi, creativi si reusesc sa scoata, din orice, o situatie comica sau ceva care sa prinda. Am marea onoare sa joc alaturi de domnul Dan Condurache, un actor genial. Prin sugestiile pe care ni le ofera el ne ajuta sa intram cat mai bine in rol, sa-l facem cat mai palpabil si cat mai veridic”, spune Andreea.
Umar Aziz Jassim este un tanar de origine araba care traieste in Romania si care, in urma castingului de pe site-ul www.acasatv.ro, a fost ales sa-l interpreteze pe Hassan, un personaj cu o istorie personala care justifica ura fata de terorismul islamic. Parintii lui au fost omorati de extremisti, el a fost salvat si a trait mult timp prin tabere de refugiati. Ulterior a ajuns expert pe Zona de Orient. “Moartea parintilor i-a marcat viata si l-a ambitionat sa ajunga sa ocupe un loc in societate. Hassan este un arab care a crescut intr-o tara europeana, fapt ce i-a permis sa aiba deopotriva mentalitatea unui arab si cea a unui european. Are un bagaj de cunostinte bogat despre Orientul Mijlociu si isi doreste sa opreasca traficul de arme”, spune Umar.
Din aceasta toamna, ACASA, Dan Condurache duce viata trepidanta a comandantului Matei Stiuca alaturi de tanara lui amanta, Vivi (Irina Antonie) iar Ioan Isaiu, Alexandru Papadopol, Willmark, Mircea Gheorghiu, Andreea Apetre si Umar Aziz Jassim sunt membrii unei structuri ultrasecrete de securitate care va reusit sa incurce planurile ilicite ale multor personaje din telenovela “Iubire si onoare”.
edit post
0 Response to 'Noi vedete în Iubire şi onoare'

Trimiteți un comentariu